september 2010 (faen ta tyngdekrafta)


$$$$

Så, det har skjedd masse; Jeg har fått penger! Og jeg fikk masse i etterbetaling, så jeg er basically rich nå. Så i går løp jeg til byen og kjøpte laptop! Den er så fin, og rask og nyyyyyy og bare min. Jeg elsker den. Og i dag kjøpte jeg noe jeg, faktisk, aldri har eid før; iPod. Jeg tror jeg er den eneste jeg kjenner som aldri har hatt iPod. Jeg har alltid ønsket meg, men jeg har rett og slett ikke hatt råd. Uansett, den er blå og den har masse plass. Jeg tør nesten ikke ta på den, fordi den er så blank og ny. Så derfor har jeg ikke noen bilder med i dag, jeg er alt for opptatt av å fylle den med musikk.

Også kjøpte jeg selvfølgelig bøker. Kafka on the Shore (som jeg allerede har begynt på, og den er kjempefin), Suicide Notes og Nocturnes. Og mer skal det bli.

Graveyard Girl

A scissor runner stole my heartFahrenheit 451 var helt utrolig. Tror ikke jeg har lest ut en bok så fort noensinne. Seriøst, om du leter etter noe nytt å lese, les denne. Den er usannsynlig godt skrevet. Ray Bradbury har en helt egen evne til gjøre hvilket som helst tema vakkert. Han skriver på en måte som ingen andre jeg vet om gjør og jeg har forelsket meg helt i bøkene hans. Og spesielt denne. Absolutt en ny favoritt bok.Got my pistol, got my money and I've got you honey

Er det bare jeg som har høstferie nå på Fredag? Dette er veldig forvirrende. Nå skal jeg på biblioteket å gjøre ferdig spanskoppgaven min + levere Battle Royale + låne Fahrenheit 451. Så skal jeg ha Norsk. Fin dag. Har forresten akkurat funnet ut at jeg er nummer åttifem på listen over Tønsbergs mest populære bloggere. Hurra!

We lost ourselves and found our way to this.


Under èn uke til høstferien! Jeg gleder meg så mye. Jeg skal se tusen filmer og hundre tv-serier (no life)! Hva skal du i ferien? I natt drømte jeg at jeg leste Fahrenheit 451av Ray Bradbury så jeg skal løpe til biblioteket i morgen å låne den. Det er merkelig hvor ofte jeg drømmer at jeg leser noe. Noen ganger bøker som ikke eksisterer engang. Jeg husker alltid hva jeg drømmer, også. Jeg har et veldig godt "drømme-minne."

Can take the kid from the fight, can't take the fight from the kid.Jeg hører ikke på noe annet enn Los Campesinos! akkurat nå. De er helt fantastiske, anbefaler det til alle som leser bloggen min. Hør på In Medias Res, Miserabilia og Letters From Me to Charlotte.Jeg blir helt gal av å vente på den nye boken til John Ajvide Lindqvist. Etter flere måneder med leting har jeg ikke funnet ut mer enn at den skal komme til høsten. Nå som høsten er kommet så burde jeg ihvertfall finne en dato. Gah. Kunne ønske jeg leste svensk. Fineste du eier?

Og btw; Det er en del som spør om jeg kan lage design for dem, og jeg bare sier nå at jeg ikke kommer til å si ja til noen fler (jeg skal fortsatt lage til deg, Birgitte, så klart!) ettersom at jeg verken har tid eller krefter til det. Istedet så tenkte jeg at jeg skulle lage en egen side med koder og kanskje noen gratis ferdige design. Jeg vet ikke helt. Jeg kommer tilbake til det.

SUPERNATURAL BEGYNNER I DAG OMG HAR VENTET PÅ DETTE FORALLTID

I cherish with fondness the day before I met you.You know when you're falling asleep, and you suddenly get the feeling that you've tripped? You're body lurches forward in an instant, instinctively ready to protect you from injury. You can almost see the ground rising to meet you. This occurs when the boundaries between you and the 'you' in an aternate universe are weakest. This is the feeling that happens when another 'you' dies.My dream girl don't exist, at the age of five she slit her wrists.

Beklager for ingen linker og litt små bilder i dette innlegget, det er noe galt med editoren min i dag.

I morgen er det fagdag i Naturfag og vi skal ta bussen til Horten natursenter (tror jeg??). Der skal vi studere planteliv og masse tull. Vi skal også ut i en innsjø i ROBÅT. Jeg kommer til å drukne. Hvis dere aldri hører fra meg igjen vet dere hva som har skjedd. Kaffe eller te? kaffeeee.

He was deep like a graveyard, wild like TV


Jeg sitter på den nye laptopen min og den er fantastisk. Ok, egentlig er den utrolig uvandt, men det er så deilig å slippe å bruke stasjonær. Jeg bare føler inspirasjonen og motivasjonen til å gjøre alt mulig komme tilbake. Nå hører jeg på Shout Out Louds og jeg har det fint.
Det er så utrolig kaldt ute at jeg tror jeg dør, men det er samtidig deilig. Det kommer røyk ut av munnen min og jeg har grønn jakke og håret samlet i en sløyfe i bakhodet. Jeg føler meg fin om høsten fordi kinnene mine blir røde og det er ok å være blek. Favorittårstid?

Looking for Alaska


Har dere hørt om den kraftige solstormen som er ventet i 2013? Den kommer til å føre til at store deler av jorden må klare seg uten strøm i kanskje måneder! Og nei, dette er ikke tull. Ikke noen ny 2012-ish profeti, mener jeg. Du kan lese hvorfor her. Dette er jo ingen krise, vi klarte oss fint uten strøm før, ikke sant? Jeg synes ihvertfall ikke det høres helt forferdelig ut. Og noe som er positivt er jo at det blir masse nordlys å se overalt i Norge.
Det jeg synes er litt morsomt er at VG-nett sin overskrift er "Internett vil bli borte i månedsvis!" av alle ting. Ingenting om at strømmen blir borte eller at det blir vanskeligere å gjøre sånn ca alt vi gjør nå. Neida, internett blir borte, det er krise. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte.

Under a sheet of rain in my heart

I ♥ Greveskogen. Får laptop på Onsdag og da er det farvel, syv-år-gamle-stasjonære-pc! Og, seriøst, klassen min virket veldig hyggelig - jeg kjente faktisk flere av dem fra før og jeg ble kjent med noen nye! Så jeg tror faktisk at dette kommer til å gå veldig bra! Eneste minuset er at jeg må ha gym i morgen. Æsj.

"At that moment I knew why people tagged graffiti on the walls of neat little houses and scratched the paint on new cars and beat up well-tended children. It was only natural to want to destroy something you could never have." (White Oleander)

Judy and the Dream of Horses

Ok, i dag har jeg gjort sånn litt forskjellig;

  • Jeg har lett etter en Nintendo Gamecube i sånn omtrent to år nå. I dag dro jeg til Porsgrunn, Telemark og kjøpte en til bare 59 kroner. Den er sort og funker som bare det.
  • Jeg fikk den største drømmefangeren jeg noensinne har sett av mamma i dag.
  • De fiiine strømpene på Bik Bok kostet ni kroner pr. stk i dag. Jeg kjøpte en av hver.


Jeg er ikke så veldig sånn få-få-få ting hele tiden, men en gang iblandt er det gøy. Spesielt når det er ting man har ønsket seg leeenge. Det er rart hvordan man kan gå i evigheter uten at noe går din vei, og så plutselig snur det og du får alt du ber om. Skjønner du hva jeg mener?

Jeg fant også noen gamle polaroider og bilder fra da jeg var barn. Jeg fant et fra da jeg var omtrent elleve og jeg hadde nesten blondt hår og var høy og spinkel. Nå er jeg fortsatt like høy og bruker akkurat samme størrelse som jeg gjorde da. Men ettersom 157 cm ikke kvalifiseres som noe særlig høyt for en på atten er jeg ikke lenger høy og spinkel, bare veldig liten. Og jeg har sluttet å vokse for lengst. Jeg kommer aldri til å bli voksen.

OMG OMG OMG OMG

Jeg kom inn!!! Jeg begynner på Greveskogen på Mandag. Jeg tror jeg dør av glede, dette er så bra. Og ehm, hvis du går på Greveskogen så si hei til meg, for jeg kjenner ingen der. For å feire kjøpte jeg en stor globus med lampe på innsiden, den står nå på nattbordet mitt og lyser. Det var en fin dag.

"I'll wash my bloody hands and we'll start a new life."


Har et intervju med Greveskogen vgs. i morgen. Ønsk meg lykke til (jeg trenger det)!

Places Cats Sleep in but Shouldn't

Haunted Majora's Mask Game

Før du begynner å lese så vil jeg bare si at denne teksten er mest for de som har spilt The Legend of Zelda: Majoras Maske. Om du ikke har spilt det kommer du antagelig til å skjønne så mye av dette. Hvis du ikke gidder å lese alt kan du bare se på videoene i slutten av innlegget, men det er skumlere om du leser. Og resten av historien/videoene finner du på linken helt på slutten. Ok, ferdig.
---------------------------
---------------------------

I recently moved into my dorm room starting as a Sophomore in college and a friend of mine gave me his old Nintendo 64 to play. I was stoked, to say the least, I could finally play all of those old games of my youth that I hadn't touched in at least a decade. His Nintendo 64 came with one yellow controller and a rather shoddy copy of Super Smash Brothers, and while beggers can't be choosers, needless to say it didn't take long until I became bored of beating up LVL 9 CPUs.
That weekend I decided to drive around a few neighborhoods about twenty minutes or so off campus, hitting up the local garage sales, hoping to score on some good deals from ignorant parents). I ended up picking up a copy of Pokemon Stadium, Goldeneye (fuck yeah), F-Zero, and two other controllers for two dollars. Satisfied, I began to drive out of the neighborhood when one last house caught my attention. I still have no idea why it did, there were no cars there and only one table was set up with random junk on it, but something sort of drew me there. I usually trust my gut on these things so I got out of the car and I was greeted by an old man. His outward appearance was, for lack of a better word, displeasing. It was odd, if you asked me to tell you why I thought he was displeasing, I couldn't really pinpoint anything - there was just something about him that put me on edge, I can't explain it. All I can tell you is that if it wasn't in the middle of the afternoon and there were other people within shouting distance, I would not have even thought of approaching this man.
He flashed a crooked smiled at me and asked what I was looking for, and immediately I noticed that he must be blind in one of his eyes; his right eye had that "glazed over" look about it. I forced myself to look to his left eye instead, trying not to offend, and asked him if he had any old videogames.
I was already wondering how I could politely excuse myself from the situation when he would tell me he had no idea what a videogame was, but to my surprise he said he had a few ones in an old box. He assured me he'd be back in a "jiffy" and turned to head back into the garage. As I watched him hobble away, I couldn't help but notice what he was selling on his table. Littered across his table were rather... peculiar paintings; various artworks that looked like ink blots that a psychiatrist might show you. Curious, I looked through them - it was obvious why no one was visiting this guy's garage sale, these weren't exactly aesthetically pleasing. As I came to the last one, for some reason it looked almost like Majora's Mask - the same heart-shaped body with little spikes protruding outward. Initially I just thought that since I was secretly hoping to find that game at these garage sales, some Freudian bullshit was projecting itself into the ink blots, but given the events that happened afterward I'm not so sure now. I should have asked the man about it. I wish I would have asked the man about it.
After staring at the Majora-shaped blot, I looked up and the old man was suddenly there again, arms-length in front of me, smiling at me. I'll admit I jumped out of reflex and I laughed nervously as he handed me a Nintendo 64 cartridge. It was the standard grey color, except that someone had written Majora on it in black permanent marker. I got butterflies in my stomach as I realized what a coincidence this was and asked him how much he wanted for it.
The old man smiled at me and told me that I could have it for free, that it used to belong to a kid who was about my age that didn't live here anymore. There was something weird about how the man phrased that, but I didn't really pay any attention to then, I was too caught up in not only finding this game but getting it for free.
I reminded myself to be a bit skeptical since this looked like a pretty shady cartridge and there's no guarantee it would work, but then the optimist inside me interjected that maybe it was some kind of beta version or pirated version of the game and that was all I needed to be back on cloud nine. I thanked the man and the man smiled at me and wished me well, saying "Goodbye then!" - at least that's what it sounded like to me. All the way in the car-ride home, I had a nagging doubt that the man had said something else. My fears were confirmed when I booted up the game (to my surprise it worked just fine) and there was one save file named simply "BEN". "Goodbye Ben", he was saying "Goodbye Ben". I felt bad for the man, obviously a grandparent and obviously going senile, and I - for some reason or another - reminded him of his grandson "Ben".
Out of curiosity I looked at the save file. Eyeballing it, I could tell that he was pretty far in the game - he had almost all of the masks and 3/4 remains of the bosses. I noticed that he had used an owl statue to save his game, he was on Day 3 and by the Stone Tower Temple with hardly an hour left before the moon would crash. I remember thinking that it was a shame that he had come so close to beating the game but he never finished it. I made a new file named "Link" out of tradition and started the game, ready to relive my childhood.
For such a shady looking game cartridge, I was impressed at how smoothly it ran - literally just like a retail copy of the game save for a few minor hiccups here and there (like textures being where they shouldn't be, random flashes of cutscenes at odd intervals, but nothing too bad). However the only thing that was a little unnerving was that at times the NPCs would call me "Link" and at other times they would call me "BEN". I figured it was just a bug - a fluke in the programming causing our files to get mixed up or something. It did kind of creep me out though after a while, and it was around after I had beaten the Woodfall Temple that I regrettably went into the save files and deleted "BEN" (I had intended to preserve the file just out of respect of the game's original owner, it's not like I needed two files anyway), hoping that that would solve the problem. It did and it didn't, now NPCs wouldn't call me anything, where my name should be in the dialogue there was just a blank space (my save file name was still called "Link", though). Frustrated, and with homework to do, I put the game down for a day.
I started playing the game again last night, getting the Lens of Truth and working my way towards completing the Snowhead Temple. Now, some of you more hardcore Majora's Mask players know about the "4th Day" glitch - for those who don't you can google it but the jist of it is that right as the clock is about to hit 00:00:00 on the final day, you talk to the astronomer and look through the telescope. If you time it right the countdown disappears and you essentially have another day to finish whatever you were doing. Deciding to do the glitch to try and finish the Snowhead Temple, I happened to get it right on the first try and the time counter at the bottom disappeared.
However, when I pressed B to exit the telescope, instead of being greeted by the astronomer I found myself in the Majora boss fight room at the end of the game (the trippy boxed in arena) staring at Skull Kid hovering above me. There was no sound, just him floating in the air above me, and the background music which was regular for the area (but still creepy). Immediately my palms began to sweat - this was definitely not normal. Skull Kid NEVER appeared here. I tried moving around the area, and no matter where I went, Skull Kid would always be facing me, looking at me, not saying anything. Nothing would happen though, and this kept up for around sixty seconds. I thought the game had bugged or something - but I was beginning to doubt that very much.
I was about to reach for the reset button when text appeared on my screen: "You're not sure why, but you apparently had a reservation..." I instantly recognized that text - you get that message when you get the Room Key from Anju at the Stock Pot Inn, but why was it playing here? I refused to entertain the notion that it was almost as if the game was trying to communicate with me. I started navigate the room again, testing to see if that was some sort of trigger that enabled me to interact with something here, then I realized how stupid I was - to even think that someone could reprogram the game like this was absurd. Sure enough, fifteen seconds later another message appeared on the screen, and again like the first one it was already a pre-existing phrase "Go to the lair of the temple's boss? Yes/No". I paused for a second, contemplating what I should press and how the game would react, when I realized that I couldn't select no. Taking a deep breath, I pressed Yes and the screen faded to white, with the words "Dawn of a New Day" with the subtext "||||||||||" beneath it. Where I was ported to filled me with the most intense sense of dread and impending fear I had ever experienced
The only way I can describe the way I felt here is having this feeling of inexplicable depression on a profound scale. I am normally not a depressed person, but the way I felt here was a feeling that I didn't even knew existed - it was such a twisted, powerful presence that seemed to wash over me.
I appeared in some kind of weird twilight-zone version of Clock Town. I walked out of the Clock Tower (as you normally do when you start from Day 1) only to find that all of the inhabitants were gone. Usually with the 4th Day glitch you can still find the guards and the dog that runs around outside the tower - this time they were all gone. What replaced them was the ominous feeling that there was something out there, in the same area as me and that it was watching me. I had four hearts to my name and the Hero's Bow, but at this point I wasn't even considered for my avatar, I felt that I personally was in some kind of danger. Perhaps the most chilling thing was the music - it was the Song of Healing, ripped straight from the game itself, but played in reverse. The music would get louder, building up so as if you should expect something to pop out at you, but nothing ever did, and the constant loop began to wear on my mental state.
Every now and then I would hear the faint laugh of the Happy Mask Salesman in the background, just quiet enough so that I wasn't sure if I just hearing things but just loud enough to keep me determined to find him. I looked in all four zones of Clock Town, only to find nothing.... No one. Textures were missing, West Clock Town had me walking on air, the entire area felt... broken. Hopelessly broken. As the reverse Song of Healing repeated for what must have been the 50th time, I just remember standing in the middle of South Clock Town realizing that I had never felt so alone in a videogame before.
As I walked through the ghost town, I don't know whether it was the combination of the out of place textures and the atmosphere and the haunting melody of the once peaceful and soothing song being butchered and distorted, but I was literally on the verge of tears and I had no idea why. I hardly ever cry, something had gripped me here and this powerful sense of depression that was both foreign and crippling.
I tried leaving Clock Town, but every time I attempted to zone out, the screen would fade to black and I would just zone in to another part of Clock Town. I tried playing my Ocarina, I wanted to escape, and I did NOT want to be here, but every time I played the Song of Time or Song of Soaring it would only say "Your notes echo far, but nothing happens". By this point, it was obvious the game didn't want me to leave, but I had no idea why it was keeping me here. I didn't want to go inside the buildings, I felt that I would be too vulnerable there to whatever I was terrified of. I don't know why, but I came up with the idea that maybe if I drowned myself at the Laundry Pool I could spawn somewhere else and leave this place.
As I zoned in and ran towards the pool, that's when it happened. Link grabbed his head, and the screen flashed for a brief moment of the Happy Mask Salesman smiling at me - not Link - me with Skull Kid's scream playing in the background and when the screen returned I was staring at the Link Statue from playing the song Elegy of Emptiness. I screamed as the thing just stared back at me with that haunting facial expression. I turned around and ran out and back into South Clock Town, and to my horror the fucking statue followed me in the only way I can compare this is like the Weeping Angels from Doctor Who. Every so often, at random intervals, the animation would play of the statue appearing behind me. It was like the thing was chasing me, or - I don't even want to fucking say it - haunting me.
By this point, I was on the verge of hysterics, but not even once did the thought of turning off the console occur to me, I don't know why, I was so wrapped up in it - the terror felt all so real. I tried to shake the statue, but it would literally appear right behind me every single time. Link started to begin to make weird animations I had never even seen him do before, he would flail his arms around or spasm randomly and the screen would cut to the Happy Mask Salesman smiling again for a brief moment before I was face to face with that fucking statue again. I ended up running into the Swordmasters Dojo and ran to the back, I don't know why, but in my panic I just wanted some kind of assurance that I'm not alone here. To my dismay I found no one, but as I turned to leave the statue cornered me in the cubby in the back. I tried attacking the statue with my sword but to no avail. Confused, and backed into a corner, I just stared at the statue waiting for it to kill me. Suddenly, the screen flashed again to the Happy Mask Salesman and Link turned to face my screen, standing upright mirroring the statue, looking at me along with his copy. Literally staring at me. Whatever was left of the 4th wall was completely shattered while I ran out of the dojo terrified. Suddenly the game warped me to an underground tunnel and the reverse Song of Healing queued up again as I was given a brief moment of rest before the statue started appearing behind me again... this time aggressively - I could only take a few steps before it would summon behind me again. I hurrily made my way out of the tunnel and appeared in Southern Clock Town. As I ran aimlessly - in a sheer panic - suddenly a redead screamed and the screen faded to black as "Dawn of a New Day" and "|||||||||" appeared again.
The screen faded in and I was standing ontop of Clock Tower with Skull Kid hovering over me again, silent. I looked up and the moon was back, looming just meters above my head, but the Skull Kid just stared at me hauntingly with that fucking mask. A new song was playing - the Stone Tower Temple theme played in reverse. In some sort of desperate attempt, I equipped my bow and fired off a shot at the Skull Kid - and it actually hit him and he played an animation of him reeling back. I fired again and on the third arrow, a text box appeared saying "That won't do you any good. Hee, hee." and I was picked up off the ground, levitated upwards on my back, and then Link screamed as he burst into flames, instantly killing him.
I jumped when this happened - I had never seen this move used by ANYONE in the game and Skull Kid himself didn't HAVE any moves. As the death screen played, my lifeless body still burning, the Skull Kid laughed and the screen faded to black, only to have me reappear in the same place. I decided to charge him, but the same thing happened, Link's body was lifted off the ground by some unknown force and he immediately burst into flames again killing him. This time during the death screen the faint sounds of the reverse Song of Healing could be heard. On my third (and final try), I noticed that there was no music playing this time, that all there was was eerie silence. I remembered that in the original encounter with the Skull Kid you were supposed to use the Ocarina to either travel back in time or summon the giants. I attempted to play the Song of Time but before I could hit the last note Links body once again horrifically exploded into flames and he died.
As the death screen neared its end, it began to chug, as if the cartridge was trying to process a lot of something.... when the screen came to, it was the same scene as the first three times, except this time Link was lying on the ground dead in a position I had never seen in the game before, his head tilted towards the camera, with the Skull Kid floating above him. I couldn't move, I couldn't press any buttons, all I could do is just stare at Link's dead body. After around thirty seconds of this, the game simply fades out with the message "You've met with a terrible fate, haven't you?" before kicking you out to the title screen.
Upon getting back to the title screen and starting again, I noticed my save file was no longer there. Instead of "Link", it was replaced with "YOUR TURN". "YOUR TURN" had 3 hearts, 0 masks, and no items. I selected "YOUR TURN" and immediately when I did I was returned to the Clock Tower Rooftop scene of my Link dead and the Skull Kid hovering over, with the Skull Kid's laughing looping again and again. I quickly hit the reset button and when the game booted up again there was one more save file added, below "YOUR TURN", entitled "BEN". "BEN"'s save file is right back where it was before I deleted it, at the Stone Tower Temple with the moon almost crashing.
I turned the game off at that point, I'm not superstitious but this is WAY too fucked up even for me. I haven't played it at all today, hell, I didn't even get any sleep last night, I kept hearing the reverse Song of Healing music in my head and just remembering the sense of dread I felt exploring Clock Town. I drove back to the old man's house today to ask him some questions with a buddy of mine (no way I was going there alone), only to find that there's a For Sale sign in the front yard and when I rang the door no one was home.
So now I'm back here writing down the rest of my thoughts and recording what happened, sorry if some of this has grammatical errors and whatnot, I' m running on no sleep here. I'm terrified of this game, even more so now that I relived it a second time writing this all down, but I feel like there's still more to it than meets the eye, and that there's something calling to me to investigate this further. I think "BEN" is something in this equation, but I don't know what, and if I could get hold of the old man then I would be able to find some answers. I need another day or so to recuperate before tackling this game again, its already taken a toll on my sanity I feel like, but next time I do this I'm going to be recording my footage all the way through. The idea to record only came to me towards the end, so you see the last few minutes of what I saw (including Skull Kid and the Elegy statue), but it's on youtube here.

Today, putting off playing the game as long as I could, I drove back up to that neighborhood to see if the old man came back. As I expected, the car was still gone and no one was home. As I was walking back to my car, the man next door mowing the grass killed the power to his lawnmower and asked me if I was looking for someone. I told him that I was looking to talk to the old man that lived here, to which he told me what I already knew - he was moving. Trying a different avenue, I asked if the old man had any family or relatives I could talk to. I discovered that this old man had never been married, nor did he have any children or grandchildren through adoption. Starting to become worried, I asked one final question, one that I should have asked from the beginning - who was Ben? The man's expression turned grim and I learned that four doors down around eight years ago on April 23rd - the man informed me that it was the same day as his anniversary, that's how he knew the specific date - there was an accident with a young boy named Ben in the neighborhood. Shortly after his parents moved, and despite any further attempts to talk to the man to get more information, he wouldn't divulge anything else.

I went back and started playing again, I loaded up the game and immediately I jumped at the title screen where the mask flies by - the sound that played was not the normal "woosh" sound, it was something much more higher pitched. I pressed start, bracing for the worst, but just like two nights ago, the files "Your Turn" and "BEN" were displayed (truth be told I looked at the BEN file earlier, it seems to fluctuate between displaying the Owl Save and not). I brought up the BEN file, hesitated for a moment noticing that the stats were not the same as they original were two days ago, it seemed like he had already completed the Stone Tower Temple this time... Summoning my courage I selected it.

Immediately I was thrust into complete chaos. Sure enough, I was outside Stone Tower Temple, but that's about all that was expected. The zone itself wasn't called Stone Tower Temple, but rather "St o n e", and immediately a dialogue box of complete gibberish that I couldn't make out greeted me. Link's body was distorted - his back was cocked violently to the side where his posture was permanently disfigured. Link's expression was dull, almost monotonous, he had an expression on his face that I didn't recognize before, it was a blank look - as if he was dead. As Link stood there his body spasmed irregularly back and forth I examined what had become of my avatar and noticed I had a C button item I had never seen before, some kind of note, but pressing it did nothing. Sounds played back and forth that I didn't recognize from the game - almost demonic in nature, and there was some kind of high-pitched yip or some kind of laugh or something playing in the background. I had all of two minutes to take in the environment before another one of those fucking Elegy of Emptiness statues was summoned and immediately after I was cut into the "Dawn of a New Day" screen, except this time it was without the "||||||" subtext.

I was a Deku Scrub in Clock Town - this scene would normally play after the first time you traveled back in time. Tatl would say "Wh-What just happened? It's as if everything has..." but instead of saying "Started over", she finished her remark in broken text as the laugh of the Happy Mask Salesman played in the background. I was put back in control of my character, but from a fucked up camera angle - I was looking from behind the door to the Clock Tower, watching my avatar run around as a Deku Scrub. Seeing as how I really had no place to go because I couldn't see anything, I begrudgingly went inside the door. There, I was greeted by the Happy Mask Salesman who simply told me "You've met with a terrible fate, haven't you?" before the screen whited out.

I was in Termina field as a human again. I might as well not have been playing the same game anymore - I was being warped around and there was no sign of a day clock or anything. I took a moment to get my bearings as I looked around the field and immediately I could tell that this was not normal. There were no enemies and a twisted version of the Happy Mask Salesman's theme was playing. I decided to run towards Woodfall before I noticed a gathering of three figures off to the side - one of them being Epona. As I approached them, to my horror I saw the Happy Mask Salesman, the Skull Kid, and the Elegy of Emptiness statue just standing there. I figured maybe they were bugged out, but by now I told myself that I should know better. Nevertheless, I approached them carefully and found that the Skull Kid was playing some kind of idle animation on loop, same with Epona, and the Elegy of Emptiness statue was doing what it has been doing all along - just standing there eerily. It was the Happy Mask Salesman that scared me more profoundly than the other two.
He too was idle, wearing that shit-eating grin, but where-ever I moved, his head slowly turned and followed me. I had not engaged in any dialogue with him nor was I in combat with him, yet his head still continued to follow my movements. Reminded of my first encounter with the Skull Kid on top of Clock Tower, I pulled out my Ocarina (to which the game played the ding sound when you're supposed to play your Ocarina) and tried a song I hadn't played yet - the Happy Mask Salesmans' own song and the song that had been playing on loop back in Day 4 - the Song of Healing.

I finished playing the song and as I did, a ear-piercing shriek blasted on my TV, the sky immediately started flashing, the Happy Mask Salesmans' twisted theme song sped up, intensifying the fear inside me, and Link exploded into flames and died. The three figures stayed lit up during my death screen as they watched my lifeless body burn. I can't describe to you how sudden and terrifying the transition from eerie to terror it is, you're going to have to watch the video if you want to see first-hand. That same fear that caused me to lose sleep two days ago started to grip me again as I was met with the text "You've met with a horrible fate, haven't you?" for the third time. There has to be some kind of meaning behind that.

I had little time to ponder as I was immediately given another small cutscene of transforming into a Zora and now I found myself in Great Temple Bay. Hesitant but curious to see what the game had in store for me, I slowly made my way towards the beach, where I found Epona. I wondered why the game had decided to put her here, was the game implying she was trying to get a drink? Unable to take the mask off, I decided that riding the steed wasn't the reason she was placed there.

Suddenly I realized that Epona kept neighing and the way she was angled made it look like she was trying to signal a point to me off in the distance. It was a hunch, but I dove into Great Bay and started swimming. Sure enough - I almost missed it - I found something at the bottom of the ocean; one last Elegy of Emptiness statue. I went down to examine it and suddenly my Zora started doing a choking animation I had never seen a Zora do before - which didn't even make sense because Zora's can breath underwater. Regardless, my character choked to death and died, and again the statue was the only thing that was highlighted in my death. I didn't respawn this time, I was booted back to the main menu as if I restarted the console.

The "press start" screen was before me, I knew the only reason why it would put me here is because the save files had changed again. Taking a deep breath, I pressed start, and I was right. The new save files told me about Ben. Now it made sense why the statue appeared when I tried to go to the Laundry Pool - the game must have anticipated how I would have tried to escape the Day 4 Clock Town. The two save files told me his fate. As I suspected, Ben was dead. He had drowned. The game obviously isn't through with me - it taunts me with the new save files - it wants me to keep playing, it wants me to go further, but I'm done with this shit. I'm not touching any more of the files. This is already way too horrifying for me and I don't even believe in the paranormal, but I'm running out of explanations. Why would someone send me this message? I don't understand it, I just get too depressed thinking about this, the footage is up here for those who want to see it and try and analyze it, maybe there's some kind of coded message in the gibberish or something symbolic in what I went through - I'm too emotionally and mentally drained to fuck with it anymore.


(via http://inuscreepystuff.blogspot.com/)

"Jag är ingen flicka."I avoided people like they were zombies even before they were zombies.


"Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it, because nobody else will."


Ok, jeg har akkurat sett på One Tree Hill i åtte timer i strekk og det er stort sett det eneste jeg har gjort i dag. Det er egentlig ikke ille. Jeg pleide å være ute hver helg og jeg pleide å ha mange venner og jeg var ikke noe gladere da enn jeg er nå. Jeg tror det å ha mange venner er ganske overvudert. Hvis du er helt alene er det ingen som kan skuffe deg, ikke sant? Jeg vet ikke helt hvorfor jeg begynte å snakke om dette.


Når det gjelder det med skolen så vet jeg ikke helt hvordan det blir. Det kan hende jeg skal gå på vanlig skole og det kan hende det blir hjemmeskole, jeg vet ikke enda. Håper det ordner seg fordi hvis ikke dør jeg. Neida. Joda.

She liked to hang out in the graveyard

I dag var det verste dagen noensinne. Jeg skal fortelle dere hvorfor. Skolen jeg går på har tydeligvis bestemt at jeg skal være der i fem år, uten å fortelle det til meg før i dag. Selv om jeg har understreket gang på gang at jeg vil ha studiekompetanse så fort som mulig. Snakk om å bare høre sin egen stemme! Jeg har aldri vært så sint og så fortvilet og jeg skal ut av den skolen så fort som mulig. Hater livet mitt.

Nå skal jeg legge meg, tror jeg. Jeg er så trøtt at jeg kan besvime nårsomhelst. Men først kan du fortelle meg om din favorittfilm.


We Slept in Parking Lots

Image hosting by LastOpp.no

Ok, jeg vurderer seriøst å bytte til en vanlig skole. Skolen jeg går på nå er bare tull og de hører ikke på noe jeg sier og jeg kommer ikke til å være ferdig på videregående før jeg er kanskje 30 hvis de får det som de vil. Så jeg er veldig frustrert i dag. Hvorfor går ting aldri som vi vil?Ellers er jeg sliten og jeg bytter på mellom Sukie in the Graveyard (Belle & Sebastian) og Chicago (Sufjan Stevens) og jeg orker ikke noen andre sanger. Jeg er pretty much lei av alt fordi jeg har hørt på det så mye. Men ok, ikke kom med musikktips fordi sjangsen er stor for at jeg glemmer det og aldri sjekker det ut. Noen gang elsket noe(n) så mye at det gjorde vondt?

U N T I T L E D

Losing Memories

Hei! I dag har jeg vært på skolen og det var gøy. Nå lager jeg spotify liste og ser på TV. Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive om. Livet mitt er i bunn og grunn ganske ordinært. Liksom, jeg gjør aldri noe spennende. Jeg venter fortsatt på brev i posten og innen det kommer har jeg antagelig ikke noe spennende å fortelle om.

Katten min jager alle andre katter vekk fra hagen vår. Hvis noen bare kommer i nærheten så sklir han bortover terrassen og lager rare lyder. Det er litt synd, men det er morsomt å se på. Han hadde bursdag for noen dager siden, forresten! Han ble to. Kattemenneske eller hundemenneske?

"I'm seventeen and I'm crazy. My uncle says the two always go together. When people ask your age, he said, always say seventeen and insane." (Fahrenheit 451)This Disaster TownImage hosting by LastOpp.no

Lucid DreamingSometimes people break their own hearts^ Dette er den nye islandsgenseren min! Jeg var på loppemarked i dag og dette var omtrent det eneste fine jeg kunne finne. Elsker den. Jeg kunne sagt at dette ikke er hvordan jeg ser ut til vanlig, men det er ikke sant. I mitt forsvar har jeg ikke på meg sminke og jeg har akkurat vært syk. Hva har du gjort i dag?

Forresten! Hvis du tilfeldigvis har lyst til å legge meg til på noen av de andre kontoene mine så tenkte jeg at jeg skulle legge ut noen lenker. Tumblr, Spotify, Bokelskere. Jeg har ikke facebook.

A Girl Called Miami

Jeg dro tilbake til skolen i dag! Jeg føler meg mye bedre. På skolen hadde jeg matte i tre timer i strekk, men det er ok fordi det viser seg at jeg egentlig får det til ganske bra. Jeg vet ikke hva som har skjedd, jeg har bare blitt god i matte over sommeren. Så hadde vi Spansk og vi lærte alle månedene og alle årstidene. Jeg husker bare primavera, som betyr vår. Etter skolen var jeg på bokhandelen og jeg kjøpte One Day av David Nichols. Jeg vet ingenting om den, jeg kjøpte den på en måte litt i blinde. Men vi får se, kanskje den er bra. Jeg må bare bli ferdig med Battle Royale først.Pick Two

hits