august 2011 (faen ta tyngdekrafta)


every night my teeth are falling out

dere er fine. og etterpå skal jeg skrive ned litt av det jeg har i hodet, jeg mener det.

jeg hører på triste sanger og tenker alt for mye på hvordan ting pleide å være. men jeg er ikke der, jeg er her. jeg er her. og det pleide å være den tanken som reddet meg, men ikke nå mer. nå gjør det meg bare mer trist.

jeg er redd for å være alene. jeg har lyst til å dra ut og jeg har lyst til å gjøre ting, men jeg kan ikke gjøre dem alene. så jeg sitter bare hjemme. når jeg snakker på skolen går ordene i surr og jeg stammer litt og jeg vet det er fordi jeg har gått en hel sommer uten å snakke med en eneste venn. fordi jeg har ingen. jeg husker ikke hvordan det er å snakke ordentlig med et annet menneske.

men de fleste har det verre enn meg.

310811

Det er 31. August og i dag har katten min bursdag! Han er tre år gammel. Fine.

I hodet mitt har jeg en bok, og jeg har brukt så utrolig lang tid på å planlegge hver minste detalj. Jeg vet at det kan bli en utrolig fin bok som folk faktisk vil lese - jeg vet det. Jeg må bare skrive. Jeg er veldig flink til å lage historier og ord i hodet, men jeg er ikke så flink til å huske å skrive det ned. Jeg vil skrive en bok som er litt som dette eller dette. Men jeg er fortsatt veldig ung og akkurat nå holder det bare å tenke på det.

Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver her. Jeg føler jeg kan si så mye mer. Som om jeg snakker med en gammel venn. Hvis du finner en venn du kan slappe av med har du alt du trenger. Det har bare skjedd meg to ganger og jeg mistet det begge gangene. Jeg gjør så mye dumt.

bøker

Det er ganske trist å være ferdig med 1Q84. Det føles litt som å miste sin bestevenn. Så i dag dro jeg på bokshopping! Det beste er at disse tre bøkene tilsammen fortsatt er mindre lesestoff enn 1Q84.Jeg kjøpte
The Great Gatsby (F. Scott Fitzergald)
Muleum (Erlend Loe)
Mannen Som Elsket Yngve (Tore Renberg)(Er den eneste i hele norge som aldri har lest den, eller vært interessert i å lese den)

Jeg leser forskjellige bøker forskjellige steder. Jeg har en skolebok og en hjemmebok. Jeg tror The Great Gatsby blir min skolebok, og Mannen Som Elsket Yngve er allerede min hjemmebok. Gjør du også sånn?

<3 Bøker <3

130811

hei. i dag har jeg hengt litt med molly.vi dro på det vanlige stedet og spiste oss skikkelig mette

molly ser ut som en gutt

vi dro egentlig til byen fordi jeg trengte en ballkjole! jeg har ikke tatt noe ordentlig bilde av den, men her er et lite bilde molly tok i butikken.den er såååå fin! jeg prøvde omtrent tusen kjoler og følte meg veldig som hovedpersonen i en high school movie. hva har du gjort i dag?


120811

Hei, hva skal dere i dag? Jeg vet ikke helt hva jeg skal, men jeg tror det innebærer å lese en bok et eller annet sted. Jeg har ikke noe annet å fylle dette innlegget med, så her kommer en gif jeg lagde for ti sekunder siden.

Adios.

100811

i daghadde jeg på meg vinrød strømpebukse (som ser ganske rosa ut på bildet)og blå strikkegenser. det var kjempekaldt ute og det blåste hard vind. jeg holdt på å skrive hard vin. haha.

hva har du på deg?

080811

i dag sendte jeg masse brev og til middag skal vi ha wraps! åyayjeg satte opp håret i en sånn klumpogså kjøpte jeg nytt sengetøymed lilla blomster påog en hvit hårbøyle som får meg til å se ekstra søt ut

nå er håret mitt vått for jeg har vasket det. og jeg har to små føflekker på halsen.

forresten - syyykt mange kommentarer på det forrige innlegget mitt. folk liker å snakke om seg selv. takk takk takk <3

060811

litt sånn her går dagenejeg går uten strømpebukseog drikker kjempegod teog spiser nudler fra beger

det er blitt ganske mange som leser denne bloggen etterhvert, og jeg lurer på hvem dere er. så her er noen spørsmål dere kan svare på i kommentarfeltet:

hvor gammel er du?
hva eller hvem elsker du mest av alt?
hvordan var den beste dagen i ditt liv?
favorittbok?
favorittmat?
hva vil du bli når du blir "stor"?
hva tror du er meningen med livet?

050811

Hei! I dag kjøpte jeg masse nye skolesaker. Hver høst har jeg det kjempegøy med å kjøpe nye tusjer, penner, kladdebøker og you name it, og så roter jeg alltid bort alt før neste høst. Som jeg har sagt i hvert eneste innlegg siden 18. Juni gleder jeg meg sykt til skolen begynner igjen. Hva med dere? Jeg tror de aller fleste gruer seg, men jeg synes det er fint når hverdagen begynner igjen.

Når du ikke har noen fine bilder å ta med i innlegget: lag meningsløse gif'er. Litt nytt design forresten. Nå er det fint, fint, fint! Senere i dag skal jeg farge håret mitt, for det er blitt ganske brunt. Jeg har hatt sort hår så lenge at jeg ikke husker hvordan min naturlige hårfarge ser ut! Litt trist.

Dette har vært et innlegg om absolutt ingenting!

030811

har kjøpt verdens fineste kjole!! også kom program 91 i posten! yay.

memento mori

- bake makroner.

- male skrivebordet mintgrønt.

- shoppe i oslo.

- memento mori.

- høre masse på razika.

- se på film til klokken fire om morgenen.

- lange samtaler på skype.

- august er endelig her.

- nu jävlar og 1q84.

- catherine.

634

dagene går ganske bra. i går bakte jeg makroner og de ble kjempegode! og i morgen skal jeg en tur til oslooo. og snart er sommerferien over! jeg er glad.

hits