juli 2011 (faen ta tyngdekrafta)


the sky is blue and so am i

søndager er stille.

jeg tar bilder av meg selv og ender opp med å se en hel del sintere ut enn det jeg egentlig er. det er sånn det er. jeg ser så sint ut når jeg lar ansiktet mitt være uttryksløst.

jeg hadde ikke likt å møte meg i en mørk bakgate, altså.også hører jeg på fin musikk. mens jeg bestiller rare ting på ebay.

og så åpnet jeg og molly en temablogg på tumblr faktisk!

den handler om spillet catherine, som du ser over her, og jeg tviler på at noen som leser denne bloggen er interessert i det. videospill er liksom den lille, rare hobbyen jeg har. men jeg elsker den. noen må jo like sånt også. catherine handler om vincent som er utro mot kjæresten katherine, med en jente som heter catherine.

hva gjør dere på en søndag?

cassadaga

Takk til Renate som la ut koden for runde hjørner på designbloggen sin! hihi.Denne er fin <3 I 2009 en gang foreslo en venninne at vi skulle begynne å kle oss som Wednesday Addams. Så jeg kjøpte min første kjole med peter pan krage. Siden da har jeg samlet. Når jeg ser noe med en sånn krage bare må jeg kjøpe det. De er så fine.

Men akkurat nå skjedde det skumleste noensinne! Jeg satt og skypet med Ted og ante fred og ingen fare. Plutselig ser jeg den største edderkoppen noensinne på veggen. Jeg mener, den var gigantisk, og jeg bare...

... og så skrek jeg kjempemasse og skalv i en time etterpå. Det er den største edderkoppen jeg noensinne har sett. Jeg er fortsatt i sjokk.

Jo, også, gratulerer med dagen Harry Potter ♥

"A friend of mine says it's good to hear that you believe in love even if said in fear."

I dag er det utrolig varmt og jeg gjør ikke noe annet enn å spille videospill eller sitte på pc'en. I morgen vurderer jeg å dra på kino og se Bambieffekten. Sakte men sikkert kommer hverdagen tilbake, for meg og alle andre. Uansett hva som skjer, vil hverdagen før eller senere vende tilbake til deg. Det er en deilig tanke, på en måte. Men også litt trist.

Det er snart August og snart begynner skolen igjen. Jeg gleder meg mer enn ord kan beskrive. Endelig skal jeg begynne i andre klasse. Endelig skal jeg komme meg videre. Jeg er nitten år. Det er på tide å vokse opp. Hva skal dere gjøre til høsten?hør på denne.

rip

venninnen min, birgitte smetbak, døde under angrepet på utøya. det ble bekreftet av politiet klokken seks i dag. jeg vet ikke helt hva jeg vil si. akkurat nå er det bare utrolig trist. på en måte er det også en lettelse å ikke vente lenger. jeg og birgitte kjente hverandre ikke så veldig godt, men vi har kjent hverandre veldig lenge. helt siden hun begynte i første klasse på barneskolen. jeg tror det er verst for søsteren min, for de var gode venner. og aller verst er det nok for familien hennes. jeg kan ikke begynne å forestille meg hvordan de har det akkurat nå. masse tanker til dem.hvil i fred, birgitte <3 jeg vet du er på et bedre sted nå.

26/07/11


denne lukter så godt.


fine sko. speilbilde-sko.

meg.

oh my god

hei, alle sammen. det er egentlig alt for tidlig å være oppe i sommerferien, men jeg har ikke sovet i natt. jeg sover så dårlig om nettene nå. uansett, jeg kjøpte en volumshampo på bodyshop før helgen! håret mitt er helt flott nå. det har fått tilbake masse volum og det er silkemykt. elsker bodyshop. bare se:


nye klær <3

jeg håper det er greit at jeg blogger om andre ting enn tragedien, liksom. jeg tenker på det hele tiden og det er deilig med noen pauser også. det betyr ikke at jeg ikke bryr meg. hei, jeg trenger egentlig ikke si dette. dere vet hvordan det er. dette har skjedd med dere også.

uansett, nå skal jeg en tur til byen og fikse noen greier. i kveld skal det være fakkeltog i tønsberg og jeg håper alle i byen drar. jeg skal ihvertfall. <3

klær klær klær klær

Det er fortsatt ikke noe nytt om min venninne. Så jeg tenkte jeg skulle blogge litt for å holde meg opptatt.

For å få tankene litt bort fra alt det vonde gjør jeg det jeg gjør best: shopping. Jeg har kjøpt snart hele den nye kolleksjonen til Bik Bok. Det er så utrolig mye fint. Jeg er veldig glad i skoleuniform-moten (spesielt etter å ha set St. Trinians-filmene og selvfølgelig Gossip Girl).


Skjørt 249, Bluse 299, Jakke 499, Kjole 299, Skjørt 249, Skjørt 199

230711


ny pc, bedre webcam.

men dette innlegget skal ikke handle om det. en venninne av søsteren min, en jente jeg har kjent siden hun gikk i første klasse på barneskolen, er savnet på utøya. vi regner ikke med at hun er i live. dette er helt forferdelig og jeg har ikke ord. jeg klarer ikke gråte. jeg håper at alt er bra, at hun bare har gjemt seg. herregud, jeg kan ikke tro at dette har skjedd. i norge liksom. herregud.

i get teenage kicks right through the night

▲ Jeg er helt rystet over det som har skjedd i Oslo og på Utøya i dag. Det gjør meg kvalm og jeg orker ikke skrive om det eller tenke på det. Jeg er glad for at Linnéa og alle andre jeg kjenner i Oslo har det bra. Søsteren min hadde egentlig tenkt til å dra på Utøyaleiren i år, og jeg er veldig glad for at hun ikke gjorde det.
▲ I morgen skal jeg kjøpe ny PC.
▲ Jeg klarer ikke slutte å høre på Teenage Kicks.
▲ Jeg har lastet ned Beastly og den er fin.

1993

▲ Jeg føler meg mye bedre med den nye medisinen min! Jeg har begynt på en ny type antidepressiva, som er laget av kun naturmidler. Jeg har ikke hatt noen angstanfall siden jeg begynte på dem og jeg føler meg mye gladere.
▲ I dag kjøpte jeg en sennepsgul kjole og et sennepsgult skjørt. Elsker sennepsgult.
▲ Gleder meg så SYKT mye til skolen begynner. Bare en måned igjen. 

hei

Jeg har bestemt meg for å blogge her en liten stund. Jeg vet ikke helt hvorfor. Det bare føles som det riktige akkurat nå og jeg tror det er best å følge hjertet. Jeg sminker meg aldri lenger. Jeg ser forresten ut som en tolv år gammel anemisk gutt uten sminke. Men hvem er det som orker å sminke seg i sommerferien liksom? Ikke jeg ihvertfall.

Å jeg har savnet dette.

full moon 

hei. det er snart ett år siden jeg lagde denne bloggen. jeg blogger et annet sted nå, men denne bloggen føles fortsatt som "hjemme." jeg er så glad for at jeg lagde denne bloggen og at jeg "møtte" dere alle sammen. dere er så fine og dere er det nærmeste jeg har venner, sånn helt ærlig. dere er de beste.

hits