mai 2011 (faen ta tyngdekrafta)


tegninger

Jeg har lovet å legge ut tegningene mine siden November, men nå har jeg endelig gjort det. Jeg vet at mange av dere er mye flinkere enn meg, men jeg har min egen stil og jeg er glad i tegningene mine. Så her er noen av favorittene mine.
Ikke alle tegningene er originale. Eller, de er tegnet av meg, men jeg har ikke laget designet selv. Helt siden jeg var liten har jeg vært skikkelig flink til å kopiere det jeg ser med pen og papir.


Jeg ville egentlig ha månen i bakgrunnen, men jeg klarte ikke tegne kraterne. Tegnet i Oktober 2010.


Desember 2010. Ikke en original.


Selvportrett Mai 2011.


Januar 2011. Hele tegningen ble ikke med, dum scanner.


Favoritten min. Tegnet i dag.


November 2010. Heller ikke en original.


Januar 2011.


Delvis original. November 2010.


Inspirert av Natasha Khan. Mai 2011.

falling down

Vil bare se på Eden of the East for alltid. Men først skal jeg spise ostesmørbrød.

"There is nothing so cruel in this world as the desolation of having nothing to hope for."

Ok, dette er litt sånn hemmelig og jeg har ikke fortalt det til noen andre enn Sofie, men jeg sier det til dere nå. Egentlig fordi jeg trenger et sted hvor jeg kan klage over skrivesperre og sånt.

Jeg skriver en bok. Det er egentlig skikkelig teit, men jeg har lyst til å bli forfatter. Og når man vil være forfatter må man skrive, for man kan ikke forvente å gi ut noen bok om man ikke gjør det. Jeg prøver å skrive firehundre ord om dagen. For det er skikkelig vanskelig. Og noen ganger kan jeg skrive mange sider uten at det er noe problem, men stort sett sliter jeg skikkelig. Så om du har noen gode tips mot skrivesperre blir jeg skikkelig glad.

Også er det litt fint å dele hemmeligheter da, så om du har noen hemmeligheter det ikke er så farlig med kan du godt dele dem i kommentarfeltet.

we go get drunkI dag var jeg på kino med Molly og Jonas. Vi så Hangover 2. Det var moro. Etterpå skal jeg farge håret. Jeg må farge håret sort med jevne mellomrom, siden det blekes av solen. Også får jeg masse ettervekst! Men nå skal jeg bli fin igjen.

nye

Kjøpte nye sommerklær i dag! Jeg trenger det egentlig ikke, men det er morsomt allikevel. Nesten alle klærne mine er enten brune eller blå har jeg funnet ut. Og resten er sorte. Jeg har nesten ingenting i andre farger.

Siste klesplagget du kjøpte?

design

Nytt design! Helt nytt faktisk. Ikke et gammelt design jeg bare har fikset litt på, men et helt nytt design laget fra bunnen av. Det føles deilig. Men siden bloggen min plutselig har blitt veldig smal (og siden jeg ikke gidder å resize bildene i alle mine 252 innlegg), så kan det hende bildene faller ut fra noen av mine gamle innlegg. Det gjør ikke noe, for jeg tviler sterkt på at det er noen andre enn meg som roter rundt i arkivet mitt.

Forresten; jeg føler jeg burde si dette med jevne mellomrom. Alle bildene mine er klikkbare, og om du klikker på dem kommer du tilbake til siden der jeg fant bildet. Om et bilde ikke har noen lenke er det antagelig en god forklaring på dette. Mange screencaps og gifs jeg poster er f.eks. laget selv. Og noen ganger tar jeg faktisk bilder selv også!

beste sommerbandet?

1Q84

Gjett hvem som fikk den nye boka til Haruki Murakami i dag! Den kostet 429 kroner, men hei, det er verdt det. Det er jo Murakami! Den er helt vilt tykk. Føles som om jeg aldri kommer til å bli ferdig, men noe sier meg at det kommer til å gå fortere enn jeg tror. Fint.

hell is a teenage girl

Jeg har ikke så mye å fortelle. Det blåser helt forferdelig her, og det har det gjort i flere dager. Det føles som om det er høsten, ikke våren. Jeg så på tv med katten min i dag, og på programmet var det en annen katt. Katten min ble helt vill i blikket. Det er morsomt at han kan kjenne igjen en annen katt sånn. Jeg tror katten min er veldig smart.

fineste

"Because this world isn't as terrible as you think."

Jeg føler meg ganske ensom og noen ganger føler jeg at det ikke er noen vits i å kjøpe fine klær eller sminke seg eller vaske håret, for jeg kjenner jo ingen uansett. Men jeg vet om ting som hjelper. Som fine sanger og fine ord.

Hei du, ikke tro du er noe bedre enn noen andre. For det er du ikke. Og det finnes ingen som er bedre enn deg heller. Vi har alle hemmeligheter, og vi skal alle dø og vi er alle egentlig helt alene. Og du er aldri så ung som du er akkurat nå igjen, og på samme tid er du eldre enn du noensinne har vært.

science vs. romance

I går gikk jeg tur rundt i gatene her hvor jeg bor. Jeg gikk på til gamle barneskolen min og det var som å gå inn i fortiden. Det er så mye jeg savner. Hvis jeg bare kan få en ting, la meg bli tolv år igjen. Jeg vil gjøre alt annerledes.
Gatene her går som rutenett, og jeg elsker hvordan jeg kan svinge inn i en gate og være fortapt, for så å svinge inn i en ny og være funnet igjen.

"For just one second, look at your life and see how perfect it is. Stop looking for the next secret door that is going to lead you to your real life. Stop waiting. This is it: there's nothing else. It's here, and you'd better decide to enjoy it or you're going to be miserable wherever you go, for the rest of your life, forever."

Kunne ønske det ikke var sant.

pretty girls make graves

Vet ikke hva jeg skal gjøre neste år.

A) Slutte på skolen og jobbe frem til jeg blir tjuetre. Da får jeg råd til å flytte ut og når jeg blir tjuetre kan jeg ta videregående på ett år.

B) Fortsette på skolen og ???

Det regner ute. Tror jeg skal gå tur.

I just hope it's your bones that shatter, not minestikker til byen for å kjøpe hodetelefoner til iPoden min. ha en fin lørdag. http://open.spotify.com/track/0FhiKe7i0QO2xBrewoY64X

Here's to the death of who we thought we were

rilo kiley, dere gir meg kjærlighetssorg. http://open.spotify.com/track/7EeCaDNnjBGdSLqAH415gK

"i really can't help it. it's either this or prison."

I dag har jeg spilt masse The Sims 3! Jeg fikk oversvømmelse og brann i huset mitt på akkurat samme tid! Hva er greia? Seriøst, noen ganger kan jeg bare spille The Sims 3 for alltid. Men da hadde det ikke blitt noen blogg.

Jeg skal forresten investere i Spotify Premium. Hundre kroner i måneden for noe jeg bruker hver dag er ikke så ille. Pluss at man får masse kule greier med Spotify Premium. Som at man kan høre på musikk når man er offline! Også kan jeg høre på Draggin' Around så mange ganger jeg vil.

forresten, alle dere bloggvenner som skal på slottsfjellfestivalen; jeg synes vi skal møtes! det hadde vært fint.

Si en fin sang! Eller hør noen fine her; ✿ someday in the rain

No et Moi

"Vi kan sende raketter ut i verdensrommet, vi kan indentifisere en forbryter med utgangspunkt i et hårstrå eller en ørliten hudpartikkel, dyrke frem en tomat som kan ligge tre uker i kjøleskapet uten å bli rynkete, og få en mikroskopisk prikk til å inneholde milliarder av opplysninger. Vi er i stand til å la folk ligge å dø på gaten."

Har begynt på ny bok. No og Jeg av franske Delphine De Vigan. Den handler om ensomme Lou og hjemløse No. Det er en sånn bok jeg vil skrive.

17/05gratulerer med dagen, norge. og gratulerer med dagen, blogglesere.

20.33

i dag var jeg på tønsbergmessa med min homie alexander. vi spiste sukkerspinn (jeg spiste tre biter og alexander spiste tretti) og så en belgisk kjempekanin. også klappet jeg en ku.

the sky is fallingIt's 5:47am and the suns looks as if it's just about to defeat the night sky. The battle between good and evil that rages on for centuries unnoticed. I try to stand up but the weight of the world buckles my knees. Nothing can hurt me, nothing can hurt me.
The dawn breaks and this veil of secrecy I carry around is about to melt. Something in my being explodes and I realize I'm not looking at a portrait. We are all living in it.

hører på gammel musikk og tenker at nostalgia is the devil ♥ gleder meg veldig til å begynne i behandling hos psykolog. det er så rart. jeg var liksom helt fin, og alt gikk egentlig ganske ok. så plutselig ble jeg kjempekvalm, og nå er det sånn hver dag. vanskelig å forklare. uansett, det er bare to uker til. håper det hjelper. det må hjelpe.

03.46

Blir litt skremt når jeg ser hvor mange som skal ha på seg bunad på syttende mai. Jeg har aldri verken eid eller hatt på meg bunad. Se på dette. Fiiiiint.

"A town isn't a town without a bookstore."

Har lakket neglene grå i dag. Utrolig fint. Første gang jeg har sett grå neglelakk. I dag fant jeg en blogg som bare handler om neglelakk. Det var ganske kult. Du kan se på den her.

pere lachaise

"I've been making a list of the things they don't teach you at school. They don't teach you how to love somebody. They don't teach you how to be famous. They don't teach you how to be rich or how to be poor. They don't teach you how to walk away from someone you don't love any longer. They don't teach you how to know what's going on in someone else's mind. They don't teach you what to say to someone who's dying. They don't teach you anything worth knowing."

Jeg har startet på en ny anime og alt jeg egentlig vil er å se på den. Så jeg har ikke noe mer å si i dag. Send meg noen fine qoutes i kommentarfeltet.

chung dress

 

Ny favoritt fra bik bok! Har lett etter
en sånn kjole så lenge. Tror jeg
skal ha den på meg på 17.Mai.
Selv om jeg antagelig bare skal
være hjemme. Jeg drar muligens
ut for å spise sukkerspinn. Elsker
sukkerspinn. Hva skal du ha på deg på 17.Mai?

sputnik sweetheart

"4. Oktober 1957 skjøt Sovjetunionen opp verdens første kunstige satelitt, Sputnik 1, fra Bajkonur kosmodrom i Den kasakhstanske republikk. Den hadde en diameter på 58 centimeter, veide 83,6 kilo og brukte 96 minutter og 12 sekunder på en runde rundt jordas atmosfære.
3.November samme år ble Sputnik 2 skutt opp med hunden Laika om bord. Hun ble det første levende vesen i verdensrommet. Sattelitten ble imidlertid ikke hentet tilbake, og Laika ble ofret på vitenskapens alter for å skaffe mennesker mer kunnskap om levende organismer i verdensrommet."

Begynte å gråte på bussen i dag, og en blond jente spurte om jeg var ok.
Jeg sa jeg var ok.

about the moon

En av mine followers på tumblr tegnet en tegning til meg i natt! Jeg elsker den, seriøst. Jeg vet aldri hva jeg skal si når folk gjør sånt for meg. Elsker tumblr. Skrev dette innlegget så jeg kunne skryte, men her er et bonusspørsmål; Hvilken type te liker du best?

I've been roaming around, always looking down

Aner ikke hva jeg skal blogge om, men føler liksom jeg må blogge allikevel. Jeg har sovet lenge de siste dagene og sittet oppe til sent på natten. Jeg ser på tv-serier og hører på Bat for Lahes. Ting har gått ganske greit i det siste, men noen ganger får jeg panikkanfall uten noen åpenbar grunn. Det føles som om jeg skal kaste opp og jeg prøver å puste.

Jeg tror noen ganger at hvis jeg bare kan finne den tingen som gjør meg frisk så går alt bra. Det kan være hva som helst. Noen ganger tror jeg at det er en bok av Haruki Murakami, noen ganger er det katten min, noen ganger er det en sang, noen ganger er det en tv-serie. Alt slutter å virke etter en stund.

Hør på denne.

Never Let Me Go

Har lest/sett Never Let Me Go i dag. Den er utrolig fin. Konseptet er sånn her; om vi kunne kurere kreft ved å lage kloner og ta organene deres når de ble voksne, ville det da vært riktig å gjøre det? Også handler det en del om kjærlighet, da. Og historien foregår i England og jeg vet at mange av dere ser på det som et pluss. Åh, bare se på traileren, jeg er ikke så flink til å forklare.
Jeg sier ikke dette ofte, men du kan egentlig bare se filmen om du ikke orker å lese boken. Jeg synes begge er like fine, og filmen var flink til å ta med alt som var viktig og linjer direkte fra boken + fine skuespillere.

 "I kept thinking about this river somewhere, where the water moving really fast. And these two people in the water, trying to hold onto each other, holding on as hard as they can, but in the end it's just too much. The current's too strong. They've got to let go, drift apart. That's how I think it is with us. It's a shame, Kath, because we've loved each other all our lives. But in the end, we can't stay together forever."

moon child

Spist cupcakes og malt neglene turkise i dag. Prøvde å ta bilde av dem, men jeg klarer ikke holde hånden min stille. De skjelver hele tiden og alle bildene blir ufokuserte. Men i natt skal jeg ta bilder av månen, for den er nesten rød nå og den henger rett over havet. Jeg er så glad i månen og noen ganger føles det som om det ikke er tilfeldig. Jeg er født i krepsen og månen og krepsen hører sammen. Jeg tror egentlig ikke på sånt, men det passer meg så fint.

Lærte hvordan man lager grainy hipsterbilder i dag. Gud, hjelp meg. Dette er en perser jeg så i et vindu en gang.
Jeg gikk ut i dag og satte meg nede på stranden for å lese. Jeg bor rett vedsiden av stranden og vi har den beste utsikten jeg vet om. Uansett, jeg satt på gresset og det var fint - men det var så varmt at jeg trodde jeg skulle dø. Jeg tror det er sånn her sommeren blir. Lesing på stranden. Og det passer meg helt fint. Jeg leste uansett ut hele boken. Never Let Me Go heter den og jeg skal se filmen etterpå. Så skal jeg skrive litt om begge, for det er en veldig fin historie.

And if the day came when I felt a natural emotion, I'd get such a shock I'd probably jump in the ocean.

Jeg plukket masse blomster i dag, for å lage blomsterkrans å ha på hodet - så kom jeg på at jeg ikke aner hvordan man fletter blomster. Oh, well. Har forresten nytt design! Liker det. Jeg synes det er så fint med sånn trevegg. Så det på en annen blogg tidligere i dag og fikk plutselig kjempe lyst til å gjøre det samme på min egen. Er ikke helt sikker på om jeg kommer til å endre mer på det eller ikke enda.

Ble hjemme å spilte videospill i dag. Også leste jeg en del samtidig som jeg drakk grønn te. Pleide å hate grønn te, nå minner det meg om fine ting og jeg har lært å like det. Har så lyst til å skrive, men har hatt fem år med skrivesperre og aner ikke hva jeg vil skrive om. And when I'm lying in my bed, I think about life and I think about death. And neither one particularly appeals to me. And if the day came when I felt a natural emotion, I'd get such a shock I'd probably lie in the middle of the street and die.

bangs

Klipt pannelugg. Vet ikke om jeg elsker eller hater det.

a) dra i parken og mate endene?
b) bli hjemme og spille videospill?

flickr friday #4

Sulten. (Lite tips: bildene er klikkbare)

Macaron cookies

egg love

Streatham spotted walls

summer. berries.

cafe FLAT

.

eggs.

wedge

var 167 cm i dag.

love letter to japan

Om ti dager skal jeg bestille pass til slottsfjell. Gleder meg sykt mye til å se Crystal Castles. Og Röyksopp. Men mest Crystal Castles. Vurderer sånn halveis om jeg skal slåss for å stå på første rad. Jeg er den beste på å stå på første rad. Det er ingen mengde timer med venting som kan skremme meg vekk og ingen som klarer å dytte meg vekk. Lover dere. Trikset er å bruke albuene.

Og her er jeg. Se så langt håret mitt er blitt - for bare noen måneder siden var det skulderlangt. Og rommet mitt. Jeg har bare trevegger på rommet så jeg får litt sånn hyttefølelse. Har egentlig lyst til å male, men når du vet at du er nitten og snart kommer til å flytte så er det liksom for sent. Når jeg etterhvert flytter ut kommer jeg nok til å savne rommet mitt mest. Men jeg liker å tenke at leiligheten min kommer til å være en større versjon av rommet mitt. Jeg blir ihvertfall aldri for gammel til å stjele plakater fra bussholdeplasser! Nå skal jeg spise sjokoladen min og spille The Sims 2. Sunne hobbyer.

i dag

Nå skal jeg på skolen om tjue minutter. Geografiprøve. Tror det går bra, men er litt mer skeptisk i forhold til naturfagen på Mandag. Men det går bra. Med en sekser på prosjektet er jeg sikret en god karakter nesten uansett.
I dag har jeg på meg fin kjole med blomster på. Hva har du på deg?

vil bare fortelle..

...at jeg fikk en sekser på naturfagsprosjektet mitt. *hopper opp og ned.*

running with the demon

IMG_6071

I dag har jeg tenkt på gamle ting som får meg til å grøsse. Også har jeg følt meg litt bedre. Ikke egentlig fin, men ikke vond heller, og det er alt jeg ber om. Også har jeg søkt jobb på badeland, og spist pizza og sjokoladekjeks. Hva har du gjort i dag?

fu spotify

CNV000024ю

Jeg går med knestrømper og alt er fint, fint, fint. Og katten min har ligget inne på sofaen i flere timer og jeg har spist speilegg. Jeg har hatt en ganske ok dag, selv om jeg bare sov i to timer i natt. Hvorfor driver alle med sånne meningsmålinger på facebook?

hits