april 2011 (faen ta tyngdekrafta)


tokyoødelagt leppestift og slitne ben; jeg dro på konsert.
jeg føler meg så tilstede at det gjør meg kvalm. jeg trenger ikke være lykkelig eller ha alt jeg ønsker meg, jeg vil bare føle meg ok. føle meg frisk. det er alltid noe nytt. vil bare dø. jeg begynner i terapi igjen første juni. gleder meg. skal fortelle alt. håper det hjelper. send meg en fin sang.

heaven and hell

det nye the wombats albumet <3
bli hjemme og nerde eller dra ut på konsert?

flickr friday #3

woods. (lite tips; bildene er klikkbare)krystall

Engelsktentamen gikk greit, men jeg fortet meg hjem så jeg kunne se på bryllupet. Kate er nydelig og kjolen er kjempefin. Ellers så klør jeg etter å farge håret rødt, men jeg vet jeg kommer til å angre. Kanskje bare for sommeren? Vi får se. Først må jeg kjøpe knestrømper.

i keep running around when all i want is to lay motionless

Klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg vil ha smal blogg eller blogg med meny, så for nå bytter jeg litt på. Det gjør ingenting. I dag fikk jeg vite at jeg har kommet inn på alle fagene jeg søkte på til neste år. Så det blir filosofi, psykologi og engelsk. Gleder meg. Gleder meg til å gjøre ting jeg har valgt selv. I morgen er det engelsktentamen og vi skal som jeg forstår det skrive en essay om social equality. Det er vanskelig. Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive om. Noen ideér?Jeg vil egentlig at bloggen min skal handle om kjoler, makroner, cider, fine bilder og gamle filmer. Men det er ikke så lett.

"Does it break my heart, of course, every moment of every day, into more pieces than my heart was made of, I never thought of myself as quiet, much less silent, I never thought about things at all, everything changed, the distance that wedged itself between me and my happiness wasn't the world, it wasn't the bombs and burning buildings, it was me, my thinking, the cancer of never letting go, is ignorance bliss, I don't know, but it's so painful to think, and tell me, what did thinking ever do for me, to what great place did thinking ever bring me? I think and think and think, I've thought myself out of happiness one million times, but never once into it."

nostalgia is the devil

Jeg burde sove, men jeg er egentlig ikke trøtt. I morgen skal jeg på klassetur til verdens ende. Det er obligatorisk, men det gjør egentlig ikke noe. Det blir fint vær ihvertfall. Og på fredag er det engelsktentamen, men jeg er egentlig ikke bekymret. Jeg fikk sekser på juletentamen uten å prøve. Engelsk er enkelt, ihvertfall for meg. Det er rart hvordan man kan være så flink på et område og helt elendig på et annet, det får meg til å tro at det er valgt ut på forhånd. Noen er gode i gym, noen er gode i norsk. Det er ingenting du kan gjøre med det.

Det er så mye som er rart. Hvordan en linje fra en person kan fortelle deg hvor mye han/henne har forandret seg. Det finnes ingen sjangse for at personen kunne sagt den setningen for noen måneder siden. Det er ikke noe galt i det, du er ikke fornærmet, du bare legger merke til hvor mye ting har endret seg.

Jeg føler meg som Miss Saeki i Kafka på Stranden. Alt jeg har er minner, ingenting annet. Jeg tror at hvis jeg kunne velge, ville jeg heller vært Nakata. Og levd bare i nuet. Hva ville du valgt?

nye fine

Kjøpt og fått noen nye bøker; Fahrenheit 451 av Ray Bradbury og Never Let Me Go av Kazuo Ishiguro. Du har sikkert hørt om filmen, Never Let Me Go, men det er tydeligvis en bok også. Så jeg kjøpte den og jeg har kommet ganske langt i den. Den er fin. Anbefales. Også har jeg allerede lest Fahrenheit 451, men det er ganske sjeldent man kommer over den, så jeg måtte jo kjøpe den når jeg først gjorde det. Også fikk jeg I Am a Cat av Natsume Sōseki i posten, og jeg kan ikke lese den enda, men den virker søt.Jeg har en kalender man krysser av dagene på, også er det bilde av en ny hval hver måned. Den er fin. Jeg liker å krysse av dagene og se hvor fort det går. Snart er det Mai. Gruer meg litt til sommeren, siden den er så lang og ensom, men gleder meg litt også. Det er deilig når det er så varmt, og jeg kan ligge i parken å lese. Og streve for å bli bare litt brun, men fortsatt være like blek når August kommer. Jeg tror det blir fint jeg. Dere vil ikke komme til tønsberg så vi kan mate endene og ha piknik, da?

san francisco via chicago blues

I helgen har jeg og noen nye venner hatt zeldamarathon. Vi har spilt Wind Waker og i dag skal vi spille slutten. Det har vært veldig gøy. I morgen er det tilbake til hverdagen og det er egentlig deilig. Påsken har stort sett vært lang og kjedelig. Og jeg har kjærlighetssorg og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det. You were in San Francisco, waiting on a bus. I was in the Windy City when you called about us. We stayed up all night crying on the phone. Guess nobody, no one, wants to be alone.

Jeg skal melde meg som frivillig på dyrebeskyttelsens kattehus. Hjelpe katter som trenger det. Hjelpe andre og kanskje hjelpe meg selv samtidig. Det høres ut som en god plan. Well cheer up - most have got it worse than us.

http://open.spotify.com/track/6U0tFcDHb8v6tC3cUvIV29

life is very long when you're lonely

Føler meg litt bedre i dag. Dere er fine, jeg kunne ønske jeg kjente dere i virkeligheten. I dag har jeg spilt Odin Sphere på flatskjerm og spist pai. Jeg har lyst til å gå ut og ta bilder, men jeg er litt lat. Kanskje jeg går etterpå.

magnolia4
bilde: privat (jeg elsker dette treet)
"And it came to me then. That we were wonderful traveling companions but in the end no more than lonely lumps of metal in their own separate orbits. From far off they look like beautiful shooting stars, but in reality they're nothing more than prisons, where each of us is locked up alone, going nowhere. When the orbits of these two satellites of ours happened to cross paths, we could be together. Maybe even open our hearts to each other. But that was only for the briefest moment. In the next instant we'd be in absolute solitude. Until we burned up and became nothing."
(Sputnik Sweetheart)

sometimes i think i'll die alone

er så lei av panikkanfall. er så lei av alt. orker ikke være lenger, orker ikke leve lenger. har lyst til å legge meg i sjøen og dø. høres ut som en god idé.

magnolia

magnolia1

magnolia3

magnolia2

magnolia5

bilder: privat
They call kids like us vicious and carved out of stone, but for what we've become, we just feel more alone. Always weigh what I've got against what I left. So progress report; I am missing you to death.

bloggdesign

Jeg har laget en blogg hvor jeg kommer til å legge ut gratis bloggdesign og koder etc. Så jeg tenkte jeg skulle reklamere litt. Du finner den her. Ellers har jeg fått påskeegg og jeg holder på å dø av marsipanoverdose.

all my love is unrequited

Det er kjempevarmt og jeg leser gamle bøker om igjen. Jeg liker å lese gamle bøker nesten mer enn jeg liker å lese nye. Plutselig husker du hvordan det føltes da du leste dem første gang, og du finner igjen setninger du syntes var geniale og alt er så fint. Noen bøker kan jeg aldri lese for mange ganger. Jeg liker også å gå gjennom arkivet mitt på Tumblr. April i fjor. Det var katter, glitter, skins, månen, tyllskjørt og såpebobler. Det var fint.

"Homesickness is just a state of mind for me. I'm always missing someone or someplace or something, I'm always trying to get back to some imaginary somewhere. My life has been one long longing."

Fortell meg en hemmelighet og så skal jeg fortelle deg en.

I'm losing, I'm losing you.

Jeg har fått min egen Playstation 2. Jeg har brukt Jonas sin veldig lenge, men jeg har funnet ut at det er på tide å skaffe meg en egen. De er dessuten kjempebillige hvis du kjøper dem brukt. Så nå står det en sølvfarget PS2 på soverommet mitt. Jeg ble kjempeglad da jeg så at den var i sølv. Den er skikkelig kul. Nå kan jeg spille Persona 4, Odin Sphere og Valkyrie Profile 2 så mye jeg vil.Hør på The Elected. Beste sommerbandet. Det er Blake fra Rilo Kiley som synger, og jeg synes han er nesten flinkere enn Jenny. De er ikke på Spotify, og nesten ikke på YouTube, så du kan kjøpe et album, eller høre på denne, denne og denne.

still angry with no reason to be

Meow

Det er varmeste April siden 1989 og jeg hører bare på Bat for Lashes. Det passer så fint til årstiden. I dag var det som om sommeren allerede har begynt, alle gikk rundt i skjorts og t-skjorte. Ingen jakker og ingen strømper. Jeg holdt meg til skjørt, tights og t-skjorte. Jeg er en frossenpinne, så jeg føler meg ikke helt komfortabel med å ta av strømpene helt enda. Jeg vurderer å gå for knestrømper.

Ville egentlig skrive et innlegg dedikert til Natasha Khan, men da jeg kom på det hadde jeg allerede nesten skrevet ferdig dette innlegget. Jeg er mye friskere i dag. Har bare hatt litt feber og litt vondt i hodet. I morgen tror jeg at jeg kan erklære meg helt frisk. Det er deilig. Jeg blir alltid sommerforkjølet, og det er fint å få det ut av veien tidlig. I fjor fikk jeg den dagen før 17.Mai. Jeg var så lei meg, jeg hadde kjøpt fin kjole og alt.

Vet egentlig ikke hvorfor jeg får så mange kommentarer. Jeg skriver aldri om noe sånn egentlig. Bloggen min har liksom erstattet dagbøkene jeg pleide å skrive. Nå skriver jeg alt jeg tenker her.

Tenk hvis du egentlig gjentar den samme dagen om og om igjen. Minnet ditt blir slettet hver gang du begynner på nytt, så du kan ikke innse at alt skjer om og om igjen. Du pleide å leve et ordentlig liv, og det er derfor du har minner fra ting som har skjedd før. Noen ganger føler du déjà vu, men du tenker ikke noe på det. Tror du at det er noen mulighet for at dette kan være sant?

shopping

her har dere et bilde av meg i den nye blusen min. <3 peter pan-krage <3

tirsdag #2

I dag var jeg på kafé. Jeg hadde på meg gul strikkegenser og jeg spiste makroner med mandelsmak og drakk svart te. Nå skal jeg spise pasta. Hva har du gjort i dag?


stille dager i mixing part

Så har jeg også omsider begynt å lese Erlend Loe. På tide? Ja. Og jeg er gledelig overrasket. Synes mange norske forfattere prøver alt for hardt å skrive dypt, og alt høres egentlig bare veldig pretensiøst ut (det samme kan vel sies om mange av norges bloggere). Jeg har lenge trodd at Erlend Loe er roten til alt vondt. Kanskje er han det. Kanskje prøver mange andre å kopiere stilen hans, for så å faile miserably. Ikke vet jeg, men Loe skal jeg lese mer av.

Angående skolen - alt gikk helt fint. Jeg skal fortsatt være elev på greveskogen vgs. Jeg møter opp på prøver/tentamen/eksamen osv, men jeg jobber hjemme. Det er veldig deilig. Det ser ut som om jeg faktisk endelig fullfører første videregående. Dette gir meg lyst til å være oppe hele natten å se på disneyfilmer, men det orker jeg ikke.

(ps; persona 4 anime? jeg gråter av lykke)

There are more nerve cells in the human brain than there are stars in the Milky Way.

♋ Visste du at jorden er bittelitt varmere når det er fullmåne?
♋ Eller at Alaska har over halvparten av verdens isbreer?
♋ Eller at regn inneholder vitamin B12?
♋ At det eneste kjæledyret som ikke er nevnt i bibelen er katten?
♋ At den yngste paven noensinne var bare elleve år?♋ At Florida er større enn England?
♋ At jeg veier 128 kg på Jupiter, men bare 9 kg på månen?
♋ Eller at neglene dine vokser fortere om vinteren?
♋ Eller at det er mindre sannsynlig at en som drikker kaffe tar livet av seg?
♋ Eller at kaffe også hjelper på hukommelsen din?
♋ Eller at pupillene dine blir større når du ser på en du liker? (Dette visste du kanskje, men visste du at det samme skjer når du ser på en du hater?)

Nå vet du det.
Jeg var på to loppemarked i dag! Og jeg fant ingenting som var fint. Det aller meste er bare gammelt rot og du må lete veldig lenge, eller være veldig tidlig ute, for å finne noe fint. Da jeg kom hjem spiste jeg pai med tomat og ost, og nå skal jeg enten spille Fable eller sove. Jeg er så utrolig trøtt.

a girl called miami

Jeg var på loppemarked i dag! Det var nesten ikke noe fint der, men jeg kjøpte en sennepsgul strikkegenser. Den var ganske fin, da. Også så jeg på en grønn lavalampe og et par oxfords som var akkurat en størrelse for små. Nå driver jeg å lager gif'er med webkameraet mitt. Hva var vel livet da jeg ikke hadde webkamera? Også er jeg lei av rosa allerede. Skal finne ny bakgrunn. (Edit; Gjort! Også fikset jeg like godt på alt annet også. Nå er jeg fornøyd.) Hva gjør dere på lørdager?

http://open.spotify.com/track/0XmPefjXBleHA9sdE0cvSO

my hands are cold but my heart is on fire

Nytt design! Hva synes dere? Jeg tok meg sammen og lagde noe helt nytt for første gang på lenge. Ok, ikke så veldig originalt, men jeg er fornøyd. Også passer det med rosa om våren. (Hvor mye vedder du på at jeg ikke er lei av rosa innen neste fredag?) Jeg har lurt litt på om jeg skal lage en egen blogg hvor jeg gir ut gratis bloggdesign. Mest sånn for å inspirere meg til å jobbe litt mer med html/css. Lurt/ikke lurt?

Ting går litt bedre. Det ser ut som om jeg ikke trenger å slutte på skolen allikevel. Jeg var å snakket med rådgiveren i dag og han fortalte at vi kanskje kan komme til en ordning. F.eks. at jeg får ta eksamen og fullføre sammen med klassen min hvis jeg skaffer en legeerklæring på at jeg er syk - sånn at fraværet mitt blir godkjent. Inviklede greier. Poenget er at jeg allerede har en sånn legeerklæring. Så dette skal gå fint.

(ps; Les 'Ikke rart det kommmer kråker' og 'after the quake' - fine noveller) Nå fikk jeg kjempelyst til å spille The Sims 2! Brb.. for alltid.

life is good when you dance all night

you're not alone in trying to be

da ser det ut som jeg slutter på skolen igjen.

(ps; sofie, jeg fikk brevet ditt i dag og jeg ble skikkelig glad! det rimte. jeg skal skrive tilbake.)

liten oppdatering

♋ Jeg har hele livet mitt på bokelskere.no. Jeg synes du også skal lage en profil der, og så legge meg til som venn her.
♋ Jeg har vist mamma Supernatural! Nå er hun hekta og vi ser på sammen hver dag. Elsker familien min.
♋ Jeg forstuet håndleddet i gymtimen i dag. Det var veldig vondt.
♋ Det er vår ute og jeg har sko som glitrer. All snøen i hagen er borte og det er deilig å gå i tynne strømper uten å fryse.
♋ Jeg leser after the quake av Haruki Murakami. Fine noveller.
♋ Nå har jeg en oppgave å skrive.

further north

tror ikke jeg har lyst til å dra på slottsfjell. hver gang er det samme greia. jeg drar, føler meg helt forferdelig, og så lover jeg meg selv å aldri dra på festival igjen. om jeg ikke kan se bright eyes har jeg egentlig ikke noe lyst til å se noen andre heller. vi får se hva som skjer.
det ser ut som om det blir oslo i påskeferien. jeg trenger en pause nå. holder på å dø.

+

+

Det er så ekkelt å tenke på hvordan ting kunne ha vært, skulle ha vært, burde ha vært. Hvordan ting hadde vært hvis jeg ikke hadde sagt noe. Jeg er så ensom hele tiden. Noen ganger er det best å bare være glad i det du kan være glad i, og sette opp en vegg mellom deg og fortiden. "The sad truth is that certain types of things can't go backward. Once they start going forward, no matter what you do, they can't go back the way they were. If even one little thing goes awry, then that's how it will stay forever." Er du den du var for ett år siden?

i'll be your american wife

Litt nytt design. Eller, egentlig er det ikke nytt - jeg bare rotet litt i arkivet og fikset litt på et gammelt design. Jeg har ikke noen inspirasjon til å lage noe nytt. Kanskje jeg bare er lat. Jeg sov i tretten timer i natt. Drømte at jeg var cheerleader og at alle syntes jeg var pen. Og nå spiser jeg sjokolade og ser på Supernatural. Fin helg. Hvor var du under 9/11?

I believe that mankind's destiny lies in the stars.

Jeg fikk plutselig lyst til å lese American Gods igjen. Enda jeg hatet den, slet i månedsvis før jeg klarte å lese den ut, og så elsket den etterpå. Jeg har lyst til å lese for moro skyld igjen. Før satt jeg i flere timer hver dag og bare leste, men det orker jeg ikke nå. Skolen tar all energien jeg har. Den eneste tiden jeg har til å lese nå er på bussen, på skolen og før jeg sovner. Jeg var på biblioteket og lånte en haug nye bøker i går, og når jeg kom hjem begynte jeg på Kafka on the Shore igjen. Jeg vet ikke hva jeg vil.

shop update

"I believe that candy really did taste better when I was a kid, that it's aerodynamically impossible for a bumble bee to fly, that light is a wave and a particle, that there's a cat in a box somewhere who's alive and dead at the same time, and that there are stars in the universe billions of years older than the universe itself."

studs with flowers

Også har jeg lagt på meg fire kilo, og jeg skjønner at nå må jeg skjerpe meg. Hvis ikke blir det enda mer. Jeg veide ganske mye før - eller, nei, jeg veide ikke mye i det hele tatt, men jeg veide litt mer enn jeg gjør nå. Jeg føler meg ikke komfortabel sånn. Ikke ta dette på feil måte. Jeg trenger ikke veie førti kilo for å føle meg pen, ikke i det hele tatt. Men jeg vil heller ikke veie mer enn jeg egentlig trenger. Derfor blir det ikke noe mer godteri på en stund.

Også fikk jeg være frivillig på Hove, men jeg må takke nei. Fordi jeg ikke kan komme meg dit. Livet suger.

"I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it."

hits