mars 2011 (faen ta tyngdekrafta)


"When you wake up, you'll be part of a brand-new world."

hiding places

Jeg tror jeg aldri kommer til å finne noe som er like bra som Kafka on the Shore. Jeg vet ikke helt hva det er som gjør at jeg ikke klarer å slutte å tenke på den, men helt siden jeg leste den har den liksom vært en del av meg. Jeg har en greie, det er litt barnslig, men jeg liker ikke at noen leser de samme bøkene som meg (ikke dere bloggamigos, da!!!). Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er liksom redd for at noe skal forandres. Sånn er det ikke med Kafka on the Shore. Jeg tenker at hvem som helst kan lese den og det forandrer ingenting. Det er som jeg har funnet noe som er helt mitt eget. Noe som passer til akkurat meg. Det er en deilig ro. Har du noen bøker/forfattere du føler det sånn med?

I morgen skal jeg faktisk analysere den på skolen også! Vi har fagdag i norsk og vi fikk velge oppgave selv. Jeg gleder meg! Jeg elsker å blande interesse med skole. Instant sekser.

Og dere - i morgen er det faktisk April allerede. Tenk på det. Tenk på den lange vinteren og hvordan vi trodde det aldri skulle ende. Nå er det faktisk over. Snart er det påskeferie, snart er det tid for sluttvurderinger på skolen, snart trenger du ikke gå med jakke lenger, snart er det syttende mai og du spiser sukkerspinn på tønsbergmessa. Det kiler i hjertet mitt når jeg tenker på det.

And when you wake up, it's true. You are part of a brand-new world.

1908

The Virgin Suicides

"In the end, the tortures tearing the Lisbon girls pointed to a simple reasoned refusal to accept the world as it was handed down to them, so full of flaws."

"Added to their loveliness was a new mysterious suffering, perfectly silent, visible in the blue puffiness beneath their eyes or the way they would sometimes stop in mid-stride, look down, and shake their heads as though disagreeing with life."

"We felt the imprisonment of being a girl, the way it made your mind active and dreamy, and how you ended up knowing which colors went together. We knew that the girls were our twins, that we all existed in space like animals with identical skins, and that they knew everything about us though we couldn't fathom them at all. We knew, finally, that the girls were really women in disguise, that they understood love and even death, and that our job was merely to create the noise that seemed to fascinate them."

"It didn't matter in the end how old they had been, or that they were girls, but only that we had loved them, and that they hadn't heard us calling, still do not hear us, up here in the tree house with our thinning hair and soft bellies, calling them out of those rooms where they went to be alone for all time, alone in suicide, which is deeper than death, and where we will never find the pieces to put them back together."

"I had the wildest dream last night. I was swimming with you."

Jeg mente ikke å fornærme noen som har kjæreste eller har hatt en kjæreste. Det finnes selvfølgelig unntak, og det kan godt hende det jeg sier er helt feil. Jeg tror ikke det finnes noen regler. Og dessuten er jeg bare en stor hykler, fordi jeg er alltid den første til å si at kjærlighet bare er tull når jeg egentlig er så forelsket at det er vanskelig å puste og vanskelig å stå. Jeg tenkte et innlegg var enklere enn å skrive svar til alle dere som potensielt kommer til å angripe meg for hva jeg skrev i mitt forrige innlegg.

blood bank.

Tre ting jeg er usikker på;
+ Norsk er mitt beste fag, men jeg må sjekke nesten hvert eneste ord jeg skriver i ordboka fordi jeg er så redd for å skrive feil.
+ Jeg aner egentlig ikke hva jeg skal bli. Jeg har lyst til å bli forfatter, men det har slått meg hvor vanskelig det egentlig kommer til å bli. Og jeg kommer ikke på noe annet jeg vil gjøre heller. Jeg har ikke lyst til å nøye meg med noe, skjønner du?
+ Mat. Jeg er redd for å spise feil mat, spise dårlig mat, spise for mye mat, spise for lite mat, spise gammel mat, spise usunn mat, spise kjøtt. Mat gjør meg veldig usikker.

I sommer blir jeg forresten hele nitten år. Og jeg vurderer om jeg faktisk skal feire. Problemet er at jeg faktisk ikke har noen å feire med. Kanskje vi bare skal ha et stort 'hipster kidsa på blogg.no-'treff i min hage. Dere betaler flykostnader. Tulla. Men hei, dere er mine eneste venner. Tre ting du er usikker på?

litt mer om kjærlighet

Det var gøy å lese alt dere mener om kjærlighet. Jeg har tenkt litt mer på det jeg også, og jeg har funnet ut av et par ting. Jeg skrev egentlig en lang tekst hvor jeg bl.a kritiserte et par gamle venner av meg. Men jeg kom på at jeg ikke vil være den personen. Så jeg sier bare dette; det spiller ingen rolle. Ikke for oss. Er du sammen med noen nå? Ok, dere kommer antagelig ikke til å være sammen om to år. Vi er tenåringer. Vi bytter kjærester oftere enn vi bytter sokker. Å si at det spiller noen rolle hadde vært naivt.Og det var veldig fint å lese om alt dere savner også, meg har ikke blitt noe klokere på det området.
Denne dagen har vært litt bedre enn de forrige, men jeg har fryktelig vondt i hodet. Det hjelper å tenke at påskeferien ikke er langt unna. Det hjelper også å kjenne solen varme, og å se på supernatural og å kjenne lukten av vår ute. Supernatural er kanskje den tingen som gir meg aller mest vårfølelse. Ganske rart egentlig, og en lang historie også. Jeg skal fortelle den en annen dag. Nevn tre ting som gir deg vårfølelse!

i'm moving to new york cause i've got problems with my sleep

Ting er litt slitsomt nå. Panikkanfall og angst og alt annet. Det er sånn noen ganger, jeg har liksom veldig dårlige perioder og veldig gode perioder. Når det er sånn er det to ting som hjelper. 1) Å kjøpe nye ting. 2) Å ligge under en dyne med varmeflaske og late som om man aldri må på skolen, aldri må snakke med noen, aldri må stresse igjen. Så jeg kjøpte en ny kjole i dag. Bilde: privat!!! Tulla, men jeg brukte ihvertfall ikke webcam denne gangen.Jeg måtte henge den i vinduet fordi rommet mitt er så mørkt. Om morgenen er det veldig lyst, siden solen står opp rett utenfor vinduet mitt, men når jeg kommer hjem er det mørkt. Det er egentlig veldig hyggelig, fordi jeg kan ha på fine lamper. Også er det fint at det er lyst om morgenen også - jeg sover aldri lenge om morgenen lenger! Uansett, jeg synes kjolen er fin.

Jeg tenker på da jeg så The Wombats for snart to år siden. Det er ikke noe stort egentlig, siden alle andre jeg vet om så dem også, men jeg tenker på følelsen. Hvordan det gjorde vondt i hjertet da vi sang med på Party in a Forest, og hvordan jeg ropte så høyt da de spilte My First Wedding (det var favorittsangen min). Og den følelsen som jeg ikke helt kan forklare, den jeg fikk da de spilte de siste notene på Backfire at the Disco. Og bak meg sto alle vennene mine og alt var så fint. Jeg savner det. Jeg kunne ønske jeg kunne gå tilbake til akkurat det øyeblikket. Jeg hadde sittet ved scenen hele dagen og vennene mine måtte hente vann til meg. Jeg skulle stå på første rad. Jeg var så sta. Jeg fikk stå på første rad også. Helt foran, på midten. Og jeg ropte "She's not that beautiful, she's not that beautiful" til jeg var hes. Det var fint. Hva savner dere aller mest? (og klarer dere å lese mer enn en bok av gangen?)

oh sadness, i'm your girl

I dag har jeg skiftet fra vinterdyne til sommerdyne. Også har jeg lakket neglene mine og satt bøker det ikke er plass til i bokhylla i vinduskarmen. I vinduskarmen har jeg også en lavalampe. Jeg vet ikke om lavalamper er kult eller corny eller teit, men jeg synes ihvertfall det er fint. Da jeg var liten hadde jeg en lavalampe som jeg hadde fått til jul. Den var skikkelig fin, men jeg brukte den så mye at den ble ødelagt. Så til jul i fjor fikk jeg en som er helt lik! Kanskje det er derfor jeg liker den - fordi den minner meg om barndommen min. Jeg husker at da jeg var elleve fikk jeg mitt eget rom og vi malte det lilla. Jeg har aldri hatt så fint rom som jeg hadde da. Selv om rommet mitt er ganske fint nå også.

Ville du noen gang datet en gutt (eller en jente) som ikke leser bøker? Og hvordan funker egentlig dette med å date? Er det sånn at hvis en gutt spør deg ut, så tenker du over om du har lyst eller ikke der og da? Eller er det sånn at hvis en gutt spør deg ut, så har du allerede første gang du møtte ham bestemt deg for om du vil eller ikke? Jeg ville trodd det var den siste, men det virker som om ingen andre er enige. Jeg skjønner egentlig ingenting når det kommer til kjærlighet. Spesielt ikke når man er ung. Det virker som om man bare tar den første og beste. Det kommer ikke an på personen, men om du har lyst til å være singel eller ikke. Jeg ser på venner som er sammen og jeg vet ikke om jeg kan kalle det kjærlighet engang. Kanskje det er sånn det skal være. Kanskje jeg ikke skal skjønne noe. Jeg er fortsatt bare en tenåring, når alt kommer til alt. Hva tror du?

Sleep Space

Jeg er ikke lei meg for at vi ikke er venner lenger. Og når du sa at du er sterkere enn meg tok du feil. Fordi i løpet av det siste året har jeg bevist at jeg klarer meg fint alene, men jeg tror ikke du hadde klart det samme.

zombieDet var ikke så veldig gøy på konsert i dag så jeg skal ikke skrive noe om det. Jeg måtte gå med en gang og jeg hadde så vondt i bena at jeg nesten begynte å gråte. Jeg gråter for nesten alt nå. Kjærlighetssorg for noe eller noen som ikke finnes. I natt må vi stille klokken også. Jeg har ikke lyst til å glemme alt som har skjedd, men det er umulig å la vær. Kommer ikke noen vei med dette.

galaxies pour down my cheeksJeg skal på konsert etterpå. Alene. I går begynte jeg og broren min på Skies of Arcadia til Gamecube. Det er veldig gøy. Jeg liker å spille med broren min. Vi liker de samme tingene og han har de morsomste kommentarene til alt. Jeg og broren min var uvenner før og vi snakket ikke sammen på syv år. Men nå er vi venner igjen.
Jeg klarte å holde meg oppe til halv to i går!

when i grow up

"So what can I do now?" she spoke up a minute later.
"Nothing," I said. "Just think about what comes before words. You owe that to the dead. As time goes on, you'll understand. What lasts, lasts; what doesn't, doesn't. Time solves most things. And what time can't solve, you have to solve yourself."

Jeg hadde fri i dag! Det er veldig deilig. Jeg sov helt til halv elleve! Forhåpentligvis klarer jeg å være lenge oppe i natt. I helgene vil jeg alltid være oppe hele natten å gjøre alt jeg har lyst til, men så blir jeg trøtt med en gang. Jeg tror jeg begynner å bli gammel.
Jeg skal lage nytt design til bloggen min, tror jeg. Jeg trenger noe nytt. Jeg holdt på å lage en ny blogg i sted fordi jeg er så lei. Klarer ikke holde på en ting lenge nok. Men nå er denne bloggen faktisk ganske gammel. Jeg har hatt den siden August, tenk på det.
The Wombats på Senkveld i dag. Også skal jeg spise sjokoladekake.

I'll be holding all the tickets and you'll be owning all the fines

jeg begynte å skrive igjen i dag. dette går bra. hvis du var en sang, hvilken ville du vært? silver dagger.

vårruller til middag

jeg spiser vårruller også tror jeg at jeg blir kul hvis jeg blogger hele tiden. jeg har egentlig bare mye å si og ingen å si det til. vårruller er godt, da. også liker jeg potetgull med rømmesmak, selv om jeg ikke liker rømme i det hele tatt. litt rart sånn. også liker jeg sjokolade veldig godt. jeg spiser mer godteri enn jeg spiser vanlig mat, egentlig. jeg kan ikke fortsette sånn.
tror kanskje jeg likte norwegian wood allikevel. jeg klarer ikke helt å bestemme meg. jeg tror jeg kanskje må se den en gang til. også har jeg lyst til å lese sputnik sweetheart , men jeg har ikke penger. jeg tror det at jeg oppdaget haruki murakami er det beste jeg har fått ut av dette skoleåret.

hårSe så langt håret mitt er blitt! I April 2010 nådde det ikke til skuldrene mine engang! Jeg føler meg så fin. Det er så deilig å bare kunne stå opp, gre håret og se bra ut. Det gjør meg veldig glad! Jeg måtte bruke extensions en lang stund fordi håret mitt ikke ville vokse. Da jeg gikk på barneskolen hadde jeg hår til livet, men så klipte jeg meg nesten helt kort i niende klasse. Ung og dum. Jeg har spart helt siden det.

Håret mitt er veldig viktig for meg. Alle maser på meg fordi jeg snakker så mye om hår. Jeg ville tilogmed bli frisør en lang stund, og jeg tenker at det egentlig ikke hadde vært så ille. Om ikke forfattergreiene funker. Jeg tror også det er sunt å være litt overfladisk nå og da. Så, hva synes du er aller finest på deg?

hysteria siberiana

 

i går spiste jeg sushi for første gang! rå laks, reke, tang og wasabi. likte det, faktisk. bortsett fra wasabi. det var kjempesterkt! jeg er fortsatt veggiz, men jeg måtte liksom prøve det. litt fisk etter over tre år med vegetarisme går vel fint? åh, jeg får dårlig samvittighet når jeg tenker sånn.

"Have you heard of the illness hysteria siberiana?"

"No."
"l read this somewhere a long time ago. It affects farmers living in Siberia. Try to imagine this. You're a farmer, living all alone on the Siberian tundra. Day after day you plough your fields. As far as the eye can see, nothing. To the north, the horizon, to the east, the horizon, to the south, to the west, more of the same. Every morning, when the sun rises in the east, you go out to work in your fields. When it's directly overhead, you take a break for lunch. When it sinks, in the west, you go home to sleep. And then something inside you dies. Day after day you watch the sun rise in the east, pass across the sky, then sink in the west, and something breaks inside you and dies. You throw your plough aside and, completely empty of thought, you begin walking toward the west. Heading towards a land that lies west of the sun. Like someone possessed, you walk on, day after day, not eating or drinking, until you collapse on the ground and die. That's hysteria siberiana."

south of the border, west of the sun

hove will be the death of mejenny & johnny kommer på hove! dette + bright eyes = hjertesorg. jeg har råd til biletter, men jeg aner ikke hvordan jeg skal få kommet meg til arendal. h8 lyfe. jeg får trøste meg med Crystal Castles, Röyksopp og Two Door Cinema Club i hjembyen til sommeren.

singularityhar så mye tull liggende på rommet mitt. men jeg elsker rommet mitt, da. seriøst, rommet mitt er det fineste jeg eier. jeg har trevegger, lavalampe, plakater jeg har stjålet fra bussholdeplasser, verdenskart og globuser og rosa møbler. og masse bøker.
i dag prøvde jeg å overtale en gutt i klassen til å være min homofile bestevenn. han sa ja. tror han tulla. også skriver jeg en oppgave om sorte hull som snart skal leveres. sorte hull er fint. tror jeg får fem eller seks.
jeg har forresten fått en del kommentarer fra wordpressbloggere i det siste. hvordan i all verden finner dere bloggen min?

come on skinny love, just last the yearskal se på skins nå.

Norwegian Wood

Jeg så Norwegian Wood på kino i går. Likte ikke. Hele filmen var egentlig ganske klein, og det føltes som om alt gikk for fort. Man klarte liksom ikke å føle noen sympati for noen av karakterene, og man endte opp med å sitte å le av alt som ikke skulle være morsomt. Men den var utrolig fin å se på! Så det er nesten verdt å bruke penger på den allikevel. Eller du kan ta de hundre kronene og kjøpe deg boka. Det anbefaler jeg.

d4gens outfit, h1h1

mamma tok bilder av meg i dag. jeg ser litt rund ut i strikkegenser, men jeg er jo søt da. også kjøpte jeg tre nye bøker og om en kort time skal jeg på kino! fin dag. også gikk jeg uten jakke i dag. og det var varmt.

I feel like I'm the worst, so I always act like I'm the best.

"Your heart is like a great river after a long spell of rain, spilling over its banks. All signposts that once stood on the ground are gone, inundated and carried away by the rush of water. And still the rain beats down the surface of the river. Everytime you see a flood like that on the news you tell yourself: That's it. That's my heart."Atlantean Quartz Points

Lenker

171717

like haile selassie

Fant et gammelt mobilbilde på pc'en til mamma av meg og søsknene mine på 17. Mai da jeg var eh.. tretten.  Good times. Haha, gjett hvem som er meg! Også fant jeg bilder fra den tiden jeg hadde rosa hår. Tør ikke legge ut på bloggen engang. Her og her.

Det er fint vær, pollen i luften og alt føles litt sånn som dette og dette. Det er ikke lenge igjen på skolen. Det ser ut som om jeg kom meg gjennom året. For første gang på alt for lenge. Til helgen skal jeg prøve meg på å lage franske makroner. Helt selv. Gleder meg.

gjett hva

nye sko. kinasko fra åttitallet. ikke bare det! du ser det ikke så godt på bildet, siden jeg har redigert fargene, men skoene er i mørkegrønt fløyel. det blir ikke kulere enn dette. de kostet førtini kroner. har tretten par sko nå. noen må jo samle på det også. tok dette bildet med speilreflekskameraet, forresten. men never fear, kommer et webcam-bilde litt lenger ned.

kjøpte også en ny bluse med sailor-inspirert krage. ganske sikker på at denne også er vintage. liker'n. er så stor at jeg kan bruke den som kjole, men den er fin allikevel.jo, og siden bloggen min heter about the moon, så tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere noe om månen. den er nemlig nærmere jorden denne uken enn den har vært siden jeg ble født. den nittende er det fullmåne også, og da er månen 15% større og 30% sterkere enn den har vært på nitten år. noe å ta bilde av kanskje?
vet dere hvorfor bloggen min heter about the moon, forresten? det er ikke fordi jeg liker månen, selv om jeg gjør det også. men det er faktisk en lite kjent, men fantastisk sang av et like fantastisk band; rilo kiley. du kan høre den her. anbefales.

the (after) life of the party

After Life (2010) [(118679)22-38-01]

Kjøpte nye sko i dag - igjen. Oxfords i brunt skinn. Liker sånt. Er det ikke vi jenter som liksom skal være så hekta på sko? Da er det ok, da. Er ihvertfall det jeg sier til mamma. I dag gikk jeg i olajakke, forresten. Er så deilig.
Jeg har forresten aldri vært lenger borte fra Norge enn Sverige, noe som er litt trist. Men på fredag skal klassen min til Drammen. Og så skal jeg på Norwegian Wood etterpå!!! Allerede! Å, det blir morsomt. Skal alene, så klart, siden jeg ikke har noen venner. Neida, jeg er ikke bitter.

ps; fall out boy = ingen skam!!
ps2; fant akkurat ut at jeg ikke kan se norwegian wood på fredag, fordi den går så sent at jeg ikke rekker siste buss hjem. livet mitt er et mareritt!!!

gina tricot har utnevnt seg selv som ultimat hipster


Nå er vi i gang igjen.

anomalies

IMG_6245

When I was little, I had this science book. There was a section on "What would happen to the world if there was no friction?" Answer: "Everything on earth would fly into space from the centrifugal force of revolution." That was my mood.

11

jeg har sett mer på nyhetene i dag enn jeg har gjort i hele år tilsammen. jordskjelv og tsunami i japan. jeg får lyst til å gråte når jeg ser alle på tv som gråter. sånt er ille. men japan er flinke og jeg tror det går bra. også har jeg tenkt på en gammel veninne av meg og funnet ut at hvis du har noen gode venner er du egentlig bare utakknemlig hvis du sier at du hater livet ditt.

catda jeg var ni

da jeg var ni flyttet jeg hit til tønsberg, og livet mitt har ikke vært helt det samme siden. jeg var interessert i astronomi, og jeg prøvde å fortelle mine klassekamerater at døgnet ikke var tjuefire timer langt, men litt under. teknisk sett. etter det var det ingen som likte meg, og jentene i klassen min synes jeg var fordi "hun har jo ingen venner." enda jeg bare hadde bodd der i en uke, og jeg hadde ikke fått sjangsen til å få noen venner. å ikke ha venner er som en sykdom eller en ond sirkel. sånn var barndommen min.

shut up, adachi

+

jeg tuller så mye. jeg var ferdig klokken elleve i dag. nå er det persona 4-time. snart ferdig med hele spillet. sjekk ut http://www.flickr.com/photos/guestofnature/ men hei, dere! jeg har bare tretti sider igjen av dance, dance, dance. det betyr at jeg trenger en ny bok pronto! tenkte jeg skulle ta en liten pause fra murakami, siden jeg ikke har lest noe annet på måneder. noen forslag?

"No truth can cure the sorrow we feel from losing a loved one. No truth, no sincerity, no strength, no kindness can cure that sorrow. All we can do is see it through to the end and learn something from it, but what we learn will be no help in facing the next sorrow that comes to us without warning." (Norwegian Wood)

i'm tired of traitors, always changing sides. they were friends of mine.

i dag er den dagen jeg kjenner jeg virkelig liker det nye bright eyes albumet. hver gang jeg får nytt materiale fra en artist jeg elsker føles det som om jeg aldri kommer til å lære meg de nye sangene. men så plutselig skjønner jeg at jeg har lært dem, og at jeg liker dem. ladder song, triple spiral, haile selassie. fint. ♥

den verste følelsen er når de gamle vennene dine får nye venner og deler alt du delte med dem med de nye vennene. det er som en tristhet som ikke matches av noe annet.

jeg har ikke kommet på noe nytt bloggnavn enda. kanskje jeg aldri gjør det. either way kommer jeg ikke til å slette denne. jeg har ikke lyst til å miste arkivet. det er det jeg angrer mest på når det kommer til alle bloggene jeg har hatt i fortiden. jeg har skikkelig lyst til å lese det jeg tenkte på for to år siden.

unnskyld for at jeg blogger så mye. jeg har masse å si for tiden.

white collarEr ikke så emo som jeg ser ut som. Nå må jeg på skolen. God tirsdag.

kafkaesque

Burde jeg bytte blogg? Jeg er ganske lei av denne bloggen. Du kommer til et punkt der det samme gamle gjør deg helt kvalm og jeg har hatt denne bloggen i snart åtte måneder. Wow, det er lenger enn jeg trodde. Natasha Khan skulket skolen for å høre på musikk hver eneste dag. Jeg tenker, hei, det kan jeg også! Men det er ikke så enkelt. Hvorfor er det så vanskelig for meg å gjøre det alle andre gjør helt naturlig? Jeg føler meg som om jeg bare så vidt er her. Som om jeg går på en tynn linje mellom den virkelige verden og alt som ikke finnes. Jef føler meg som Norwegian Wood av The Beatles. Jeg tror det ville vært fint om jeg bare kunne sitte på rommet mitt å høre på Norwegian Wood til jeg døde.

Kanskje jeg skal tenke på et nytt bloggnavn.

Marens guide til alt som er fint

JEG HOLDER PÅ Å ENDRE DESIGNET MITT SÅ HVIS TING SER LITT RART UT; HOLD UT MED MEG! ALSO, HVIS JEG HAR STJÅLET BAKGRUNNEN DIN; SI IFRA! JEG HAR TUSEN BAKGRUNNER LAGRET PÅ DATAEN, OG JEG HUSKER IKKE HVOR JEG FANT HALVPARTEN AV DEM. NÅ KAN DU FORTSETTE Å LESE INNLEGGET.

Jeg kjedet meg, og jeg vet hvor godt vi liker ting som er fine. Enjoy.Bøker ~ The Virgin Suicides av Jeffrey Eugenides, Alle forteller meg hvor bra jeg er i tilfelle jeg blir det av Audun Mortensen, The Suicide Club av Rhys Thomas, Me talk pretty one day av David Sedaris, Kafka on the Shore av Haruki Murakami, Slottet av Franz Kafka, Lilla Stjarnä av John Ajvide Lindqvist (har kommet ut på norsk nå, tror jeg), White Oleander av Janet Fitch.

Film ~ Lost in Translation, 5 Centimeters per Second, Never Let Me Go, An Education, Howl's Moving Castle, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Ocean Waves, The Time Traveler's Wife.

Musikk ~ The People's Key av Bright Eyes, The Fame Monster av Lady Gaga, Romance is Boring av Los Campesinos!, Azure Ray av Azure Ray, Hospice av The Antlers, Ritual av White Lies.

Også alt du ikke kan kjøpe i butikken eller laste ned på piratebay. Vårfølelse, kjærlighetssorg, å lære noe nytt, å møte en fremmed katt på veien hjem, å tenke at man egentlig enda er veldig ung, banansjampo, Persona 4 (ok, det kan vel egentlig kjøpes i butikken), å rydde i gamle ting, lakke neglene, lukten av hårfarge, eller bare følelsen av asfalt under joggesko etter en lang vinter.

(Ok, det var ganske gøy. I dag leste jeg ut en hel bok i løpet av femti minutter, og jeg har så vondt i bena at jeg er redd for å reise meg. Ellers er alt ok, og jeg klarte endelig å manne meg opp nok til å rydde rommet mitt. Jeg flyttet tilogmed rundt på møblene og nå er alt nytt. Nå er det finere her enn noensinne! Pluss at jeg fjernet gardinene og sollyset kom inn i rommet mitt for første gang på nesten et år. Det føles som om våren har kommet for fullt.)

01.03.11

Hvis dere ikke har fått med dere dette enda - de fleste av dere har meg på facebook nå plutselig - vil jeg bare informere om at Crystal Castles kommer til Tønsberg, hvor jeg tilfeldigvis bor, i sommer. Oh yes!

Også - det er Mars!!! Første vårmåneden! Vi kom oss gjennom vinteren, dere! Sure, det er fortsatt snø ute, men Mars er den første vårmåneden uansett. Og jeg har sovet siden jeg kom hjem fra skolen fordi jeg på en eller annen måte klarte å slå hodet mitt veldig hardt og nå har jeg en kul på størrelse med jeg vet ikke hva. Jeg trodde jeg skulle dø, seriøst. Også klarte jeg å få masse flekker på favorittjakken min, uten at jeg anner hva flekkene er for noe. Jeg mistenker at det er sjokolade og jeg håper det går vekk i vask. Such misfortune.

hits