februar 2011 (faen ta tyngdekrafta)


silver dagger

Jeg har hjertesorg og jeg hører på Fleet Foxes og Bon Iver. Silver Dagger er den fineste. I morgen - ok, i dag - skal jeg tilbake til skolen igjen. Sitte bakerst i klasserommet og se ut av vinduet. Jeg orker ikke følge med i timene. Jeg har ikke søkt skoleplass neste år enda, og jeg har bare i morgen på meg. Det er som om jeg vil glemme det med vilje. Jeg bare er så lei. Jeg tror ikke jeg kommer til å få sove noe særlig i natt heller. Det er delvis min egen feil.

sofia

pepper

DAY`25

Jo, også har jeg navnedag i dag! Og hvis du heter Maren eller Marina, har du det også. Jeg skulle egentlig hete Ronja, som i Ronja Røverdatter, men foreldrene mine var redde for at jeg skulle bli mobbet (som om jeg ikke allerede er ille ute med et etternavn som Hjorth). Det er rart å tenke på. Jeg synes jeg nesten hadde passet bedre som Ronja.

50480003

001

laughing with

http://en.wikipedia.org/wiki/Love Det er så fint at forelskelse ble sett på som midlertidig sinnssykdom i gamle dager.

Jeg er sliten og jeg har vondt i hjertet og jeg tenker alt for mye. Det er ok, jeg tror det er sånn det skal være når man er tenåring. Jeg har bare omtrent et år igjen, så er jeg ikke tenåring lenger. Ganske rart å tenke på. Jeg føIer meg ikke helt klar for å bli ordentlig voksen. I mellomtiden hører jeg på Regina Spektor, fordi det får meg til å gråte og  fordi det er deilig å gråte. Hvis dere fortsatt er oppe kan dere se på de fine bildene jeg har funnet til dere.

"He used to go to his favorite bookstores and rip out his favorite pages, and stuff them into his breast pocket. And the moon to him was a stranger. Now he sits down at the table, right next to the window. And begins his quiet ascension, without anyone's sturdy instruction. To a place of no religion. And eats a small lump of sugar. And smiles at the moon like he knows her."

tony's

i love alannah hill

strangers

Siden det er så lenge siden jeg blogget sist så har jeg laget en gif på gifninja bare til dere! Det tok meg hele tre minutter. I svart/hvitt, fordi det er fint. Jeg har akkurat funnet ut at SF Kino her i Tønsberg kommer til å vise Norwegian Wood allikevel. Nå er det bare å glede seg til 18. Mars. Dette blir bra.

I dag - eh, i går? - var jeg på McDonalds med Molly, siden jeg skyldte henne det måltidet. Og så var jeg på biblioteket, og der var Sahra og Kang også. De var søte, og vi leste Death Note på norsk og hadde det ganske gøy. Nå hører jeg på Lykke Li og depper fordi ferien snart er over.

Jo, også må jeg vise dere den superfine tegningen jeg fikk av lillesøsteren min på Onsdag! Noen av dere har kanskje sett den allerede, siden jeg egentlig postet et innlegg om den i går. Men så klarte jeg å slette det. Du vet hvordan det er. Uansett, søsteren min har syke skillz. Hun har tegnet favorittkarakterene mine fra favorittseriene (og favorittspillet! mest favorittspillet, egentlig) mine. Det er Adachi, Yosuke, Teddie og Protagonist fra Persona 4, L fra Death Note og Izaya fra Durarara!!. Ungen er et naturtalent!Dette ble enda et sånt webcam-innlegg. Jeg liker det, jeg. Jo,også ble jeg bedt ut på date i morgen, men jeg sa nei. Hva skjer hos dere, da?

Oh, the boy's a slag, the best you ever had

Sharks.

Seijū gakuen 1974[(007529)08-39-22]

Hei! Jeg har hatt en veldig hektisk helg og jeg har spist alt for mye godteri, sett alt for mange episoder av Death Note og hørt alt for mye på Fluorescent Adolescent. Og så tok jeg den "Myers-Briggs Type Indicator"-tingen, og fant ut at jeg er type INTP, uten at jeg skjønner så mye av hva det betyr. Jeg tror det betyr at mine sosiale kunnskaper er lik null. Ikke noe nytt der. Nå planlegger jeg å ikke gjøre en eneste ting resten av ferien. Bortsett fra at jeg må ta med søsteren min på McDonalds i morgen. Jeg skylder henne tydeligvis et måltid.

Nå skal jeg ta igjen alle de filmene jeg ikke har fått sett. Vi starter med Never Let Me Go. Hei, hade.

rumours

fine greier

Nå burde jeg strengt tatt legge meg. Oslo med klassen i morgen. Om du har lyst til å stalke meg kommer jeg til å stå ved mangahyllene på Outland Østbanehallen i en blå sailorjakke - nei, ikke sånn stygg seilerjakke, men en blå en med maritimine detaljer, å gud - og alpelue fra halv to og utover. Gir som vanlig bort autografer til alle som spør. Så er det ferie!

Image hosting by LastOpp.no

norwegian wood

Norwegian Wood av Haruki Murakami har blitt film! Og den kommer på norske kinoer 18. Mars. Å gud som jeg gleder meg!

Advanced capitalism

Hei! I dag var en ok dag på skolen, og vi kommer bare nærmere og nærmere ferien. På greveskogen slutter i vi elleve på onsdager og på fredager har vi fagdager (som er veldig slækt). Så når tirsdag er over er ikke helgen langt unna. I dag var jeg flink og jobbet med matte og spansk. Også gjorde jeg norskoppgaven min også. Etterpå skal jeg øve til geografiprøven på Torsdag. Jeg får sånne kicks.

F1000002

happiness

På bussen i går satt det en jente ovenfor meg og leste Haruki Murakami. Også leste jeg Haruki Murakami jeg også. Det var rart. Jeg elsker folk som leser på bussen eller i byen eller egentlig hvor enn det går an å lese. Jeg lurer på hvordan disse personene er og hvordan de tenker.
Også var jeg på Narvesen og så et tidsskrift dedikert til metafysisk spekulasjon. Det var ganske fint og kult. Tror du jeg kan ta en grad innen metafysikk?

164

Jeg liker å lese om kule/rare/helt hverdagslige ting på wikipedia. Bli klok på ting som ingen andre tenker over. Les disse;
http://no.wikipedia.org/wiki/Virkelighet
http://no.wikipedia.org/wiki/Sansebedrag
http://no.wikipedia.org/wiki/Galileo_Galilei
http://no.wikipedia.org/wiki/Belgia

Hei dere - hvilken farge iste liker dere best? Også, dere? Les Dance Dance Dance av Haruki Murakami.

Låt de gamla drömmarna dö

Марго

359/365

field

Jeg liker å se på stjernene og planetene, og vinteren er den fineste tiden. Det er så mange stjerner ute. Og det er så mørkt, men allikevel så lyst. Jeg har prismekikkert, og den er ikke så bra, men jeg kan se hva som er planeter og hva som er stjerner. Og siden jeg bor et stykke unna byen så kan jeg faktisk se melkeveien. Fineste.

Favorittmaten min er makaroni med ost, og jeg spiser det omtrent fem av syv dager i uken. Også liker jeg mintgrønn og lyserosa best. Også brukte jeg alltid neglelakk på denne tiden i fjor, men nå har jeg ikke brukt neglelakk på veldig lenge. Det er sånne små ting som forandrer seg.

I sommer dro jeg til faren min alene, og jeg reiste med buss over fjellet midt på natten. Jeg så en elg og en rev og fjellene var hvite på toppen (jeg vet ikke om det var snø eller bare hvit stein). Jeg var den eneste som ikke sov da klokken var fire. Jeg, også sjåføren da. Da jeg kjørte hjem var det tåke overalt, og noen asiatiske turister satt foran meg og tok bilder. Jeg synes det var så fint alt sammen. Det var da jeg skjønte at jeg egentlig liker Norge ganske godt. Enda jeg ofte tenker at jeg godt kunne reist til Sveits eller Irland eller Frankrike og bare blitt der. Jeg vet ikke hva jeg vil bli lenger, men jeg vet at jeg skal bli det i Bergen. Bergen er bra,og Bergen er langt borte. Og i Bergen har jeg aldri vært før.

Også er jeg litt lei meg for at jeg ikke kjenner dem lenger.

because my inside is outside

hvorfor jeg ikke blogget på to dager

the sims 2 = funtimes

bright eyes blog 2011Bright Eyes på Hove. Forvent dere å ikke høre om noe annet resten av året. Nei, men seriøst, det er en forbannelse. Jeg gleder meg så mye! Jeg er egentlig ikke noe festival/konsertmenneske - jeg drar bare hvis det er virkelig viktig. Forrige gang jeg brydde meg så mye som dette var i 2008, jeg var femten og Panic! At the Disco var i Norge. Det er en forbannelse. Hater å glede meg.
Men jeg skal da! Uansett hva!

det nye bright eyes albumet lå i postkassen min i dag!!!

nostalgia is the devil

Horizon

En uke + to skoledager igjen til vinterferien. Gleder meg, gleder meg, gleder meg! Siste skoledag før ferien skal hele klassen til Oslo, og dagen etter skal jeg på con. Februar har vært en fin måned så langt, og når jeg ser på alle tingene jeg skal fremover tror jeg det holder seg sånn. Fin start på 2011! Også ble det nye Bright Eyes albumet sendt til meg i går, og det ligger mest sannsynlig i postkassen min veldig snart. Naturfagsprøven gikk veldig dårlig, forresten. Det blir nok enda en toer. Men ok, det er greit.

"Eventually, you forget it all. First you forget everything you learned - the dates of wars and pythagorean theorem. You especially forget everything you didn't really learn, but memorized the night before. You forget the names of all but one or two of your favorite teachers, and eventually you forget those too. You forget your junior class schedule and where you used to sit and your best friend's phone number and the lyrics to that song you must have played a million times.
And eventually, but slowly, you forget you humiliations - even the ones that seemed indelible. You forget who was cool and who was not, who was pretty, smart, athletic, and not. Who went to a good college, who threw the best parties, who made the most friends.
You forget all of them. Even the ones you said you loved, and the ones you actually did. They are the last to go. And once you've forgotten enough, you love someone else."

når naturfagsprøven er i morgen og du skjønner at du ikke helt vet hvilket kapittel dere holder på med engang.

søndag

Se Easy A.

stretch out and waithei, dere? vet dere hva? kråkesølv var ganske flinke! selv om jeg ble så sliten at jeg måtte sette meg ned på en benk litt til siden. jeg tror jeg begynner å bli gammel. men det var en veldig fin dag.

på tirsdag skal jeg til kongsberg med skolen. eller. vet ikke helt. blir antagelig hjemme. ski er ikke noe for meg. om jeg drar så skal jeg sitte inne i hallen helt til jeg skal hjem. så om du er på kongsberg på tirsdag og vil ha en autograf, er det der du finner meg B-) jeg tuller.om ti dager har jeg hatt tumblr-bloggen min i ett år. jeg vet ikke hvorfor, men det er ganske viktig for meg. om ti (ni) dager kommer også det nye bright eyes albumet ut! jeg håper å få det litt før, siden jeg har forhåndsbestilt. gud som jeg gleder meg. hør på fever ray - if i had a heart og the smiths - stretch out and wait.

sixteen, clumsy and shy

Image hosting by LastOpp.no

Har ingen verdens ting å blogge om, men du vet hvordan det er. Jeg har gitt etter og endelig lastet ned den nye msn'en. Nå hører jeg på The Smiths. Ser jeg deg på Kråkesølv på Fredag?

02Hva vil dere gjøre i Februar?

hits