januar 2011 (faen ta tyngdekrafta)


wish i could sleep

Du vet det er noe galt når du gleder deg til gymtimen. Dette skremmer meg nesten litt, men hei, det er mye bedre enn å grue seg hele mandagen. Jeg har ny gymtights og bena mine ser ganske bra ut i den. ehe. fyi. Jeg får ikke sove, så jeg hører på gammel musikk og husker 2007. Jeg gjør sånt noen ganger. Det er rart. 2007 var liksom der det hele startet. Og så endte det i 2010, akkurat tre år senere. Nå venter jeg på det neste. Det er sånn det er. Fra en ting til en annen. Even nothing can't last forever.

sånn ellers, da

du vet du snakker for mye om persona 4 når søsteren din kjøper kål i gave til deg. (kudos om du skjønte'n)

lost in tokyoSkolen igjen. Jeg skal bytte mattegruppe til P8 (T1 er det høyeste, P8 er det laveste), også er jeg kjempesliten. Fortalte jeg dere om karakterkortet mitt forresten? Jeg tror ikke jeg gjorde det. Uansett, så fikk jeg toppkarakterer i nesten alle fag, bortsett fra realfagene der jeg fikk bunnkarakterer. Er det ikke rart hvordan man kan være ekspert på ett område og håpløs på et annet?
Også vil jeg til Japan. Hvor vil du?

glemte ikke overskrift, da.

To innlegg på rad, wow! Nå er vi snart ferdige med Persona 4, så for å fylle tomheten har jeg begynt på Ace Attorney-serien. Liker den så langt. Jeg er blitt litt av en gamer på mine eldre dager, haha. Også er det helg, og jeg sover sover sover! Jeg sto opp klokken to i dag, men var allikevel dødstrøtt når klokken ble elleve. Tror jeg legger meg nå, jeg. Fortell meg om noe fint!

flickr friday #2

I dag; anna bo

Elin

Winterland

Elin

Deer in headlights

Bunny with a gun

Home

Nightfox

what doesn't kill you

my heart


fint (bare en måned igjen til våren, dere!)

(Ingen kilder i dette innlegget fordi det er noe galt med editoren min igjen. brukte tjue minutter bare på å få bildene i riktig størrelse. jeg er på skolen forresten, og vi har naturfag, men heh, det driter vel jeg i. neida. joda. etterpå skal jeg løpe hjem å spille persona med jonas. hade.)

and everything you ever loved was just a big black nothing

+the longing for someone or something that doesn't exist

fin gif

and i don't give a damn about my bad reputation

jeg har ikke noen venner, men jeg har persona fire, da. nå skal jeg se på mulan. håper dere får en fin uke.

murakamiHar funnet ut at jeg muligens, kanskje, sannsynligvis liker Haruki Murakami. Måtte bare skryte litt da. Jeg liker å samle opp masse bøker av en forfatter. Haruki Murakami er faktisk ikke den jeg har flest bøker av - jeg har elleve av Neil Gaiman og jeg tør vedde på at dette er vinneren - selv om åtte bøker er ganske mange det også. Det verste er at jeg fortsatt mangler en god del. Fint innlegg. Nå skal jeg legge meg fordi i morgen blir det loppemarked.

flickr friday #1

Fra og med nå skal jeg begynne med noe som heter flickr friday. Jeg fortalte litt om det forrige innlegg, og det går basically ut på at jeg presenterer en flickrprofil jeg liker hver fredag. Sammen med fine bilder fra nevnte profil. Jeg skal ikke si så veldig mye, men det blir veldig fint å se på. Først ut er Betty turns blue, fordi hun er favoritten min.

(On a side note: endelig nytt design!)

nostalgien var best i fortiden

cal

som dere sikkert allerede vet by now, så er jeg veldig opptatt av alt som er japanskt. jeg har vært det veldig lenge - helt siden jeg og bestevenninna mi så på sailor moon da vi var små - men jeg går ikke i rare klær og snakker om pocky og sånn, det finnes jo grenser. i dag så er dette litt sånn ok, siden det er veldig mange som er opptatt av det. men da jeg var elleve var jeg den eneste på skolen som visste hva manga og anime var. ALLE mobbet meg! og dette er folk som senere ble enda større japan-nerder enn meg! jeg kan være bitter over sånt veldig lenge.
når jeg ser at de som mobbet meg på barneskolen er skikkelig stygge nå, da føler jeg meg litt bedre igjen. når vi snakker om det, er det noen som har noe bra manga/anime å foreslå? det er så lenge siden jeg har fått tak i noe nytt og bra, og siden jeg er lagd av penger uten en eneste ting å bruke dem på så klør det i fingrene etter å bestille noe. Bring it!

Jeg lurte på om jeg skulle begynne å anbefale en flickr-profil i uken (flickr friday he he). Hadde dette vært bra?

more awkward than michael cera

jeg er lei meg når jeg tenker på hvordan ting var før. hør på denne sangen.

i don't need religion - i have crystal castlesgod mandag - hilsen maren (som elsker hva webkamera gjør med ansiktet sitt) og en flaske cider.

today's the day i realized that i could be loved (eller, 14.01.11)Misty, nabokatten, ble påkjørt og døde på onsdag. Naboene kom å fortalte det for oss i dag, så jeg visste det ikke. Misty har vært som en egen katt for meg og hun har vært hos oss nesten like mye som hun har vært hos eierne sine. Hun er akkurat like gammel som min katt og de var kjempegode venner. Hun var så fin og rar og snill. Det er så vanskelig å tenke at jeg aldri kan se henne igjen. Først klarte jeg ikke gråte fordi jeg ikke klarte å fatte det. Men så gråt jeg en del. Jeg har fortsatt ikke skjønt det helt. Hun var en av de fineste kattene jeg noensinne har møtt og jeg synes det er vanskelig å ikke gråte når jeg skriver dette.

Tia, på fem eller noe sånt, og moren som heter Maren akkurat som jeg kom bort til oss i dag og fortalte det. De hadde kjøpt en kjempefin orkide til oss som takk for at vi har vært så snille mot Misty. Også hadde Tia tegnet en tegning til oss av hele familien og katten vår, Mika. "Jeg gråt mer enn jeg gjør når jeg slår meg," sa hun.

Dette er veldig, veldig trist.

wish i was in love

fant det perfekte bildet til sidemenyen min i en bok, men scanneren vår funker ikke på pc'en min og jeg fant ikke bildet på nettet. dere får nyte dette gamle designet innen jeg finner styrken til å lage noe nytt. hater når jeg får en kjempegod idé, og så viser det seg at det ikke går. nok om det.

my finger-length grew lucent as glass

dere som er venn med meg på facebook vet kanskje dette allerede, men her om dagen skjedde det noe merkverdig. jeg skulle se på howl's moving castle, fordi jeg endelig hadde fått tak i en dvd med både japansk og engelsk tale. men når jeg åpnet coveret manglet begge discene! jeg skjønte ingenting. den var helt ny og ikke åpnet før engang. veldig rart. jeg ble veldig sint/lei meg/lattermild.
heldigvis sa outland at de straks skulle sende meg en ny kopi. i mellomtiden får jeg se på den nedlastede kopien min.

your eye lashes they act as cloaks, for your telescope eyes

i dag holdt jeg foredrag i geografien sammen med en klassekamerat. jeg håper det gikk bra! jeg blir så nervøs. hør på; Heartsrevolution / 薔薇と彼女の王子 og Bombay Bicycle Club / Leaving Blues.
Noen kreative forslag til hva jeg kan gjøre med designet mitt? jeg vet hvordan man gjør det aller meste, men jeg sliter med kreativiteten.

gif

life is good blues

Misty Parsonage

Ting går egentlig veldig bra. Jeg legger meg klokka fire og våkner klokka to. Jeg tar vitaminene mine og danser til teit musikk. Ikke engang skolen er så veldig ille lenger! Jeg snakker med de andre og de snakker til meg. Vet ikke helt hva som har skjedd, men det er fint.

På Lørdag møtte jeg en venn av meg som jeg verken har sett eller snakket med på nesten fire år. Det var ganske rart. Han hadde nesten ikke forandret seg, men jeg ser helt annerledes ut. Vi gikk til Gledeshuset, som er en liten butikk som selger gamle videospill og blader osv. Det jobber en skikkelig hyggelig gammel mann der. Jeg fant fire spill til gamecube'n min. Skies of Arcadia, Phantasy Star, Tales of Symphonia og Zelda: The Wind Waker. Alt for 200 kroner. Det var en fin dag.

Howl

Som dere sikkert husker så var jeg å hentet pakke på posten i går. Jeg er nå den stolte eier av The Art of Howl's Moving Castle. Jeg skal prøve å vise dere hvorfor dette gjør meg veldig glad.

The Art of Howl's Moving Castle

The Art of Howl's Moving Castle

The Art of Howl's Moving Castle

The Art of Howl's Moving Castle

Den tar for seg filmen scene for scene og den har masse fine bilder og små intervjuer og alt og alt. Den er så fin. Howl's Moving Castle er forresten en av de fineste filmene jeg vet. Jeg kunne sett på den hver dag. Jeg har til og med funnet boken filmen er basert på, enda den fortsatt ligger ulest på nattbordet mitt. Fint fint fint. Favorittfilm?

"There is nothing so cruel in this world as the desolation of having nothing to hope for."

Caddebostan

Jeg legger meg klokken fire og står opp klokken to. Ganske greit egentlig. I morgen skal jeg hente en pakke på postkontoret. Jeg liker å få pakker. Også ser det ut som jeg skal på fest på Lørdag. Om jeg orker.

volver

Hei! Som noen av dere kanskje har merket har jeg tatt meg en liten pause, men nå - som igjen, noen av dere kanskje har merket - er jeg tilbake igjen. I den tiden jeg har vært borte har jeg X Begynt på skolen igjen. X Funnet ut at håret mitt i grunn er blitt ganske langt nå. X Skrevet et kåseri om "Se meg"-generasjonen og facebook venner som ikke kjenner deg igjen, som i grunn ble ganske bra. X Fått femmer på norsktentamen og sekser på engelsktentamen. X Begynt å ta vitaminer og funnet en døgnrytme som passer for meg, noe som har resultert i at jeg føler meg bedre enn på lenge. X Hatt crush på den nye engelsklæreren (han er såååå kjekk).

Jeg har også spilt veldig mye zelda. Og tenkt på hvordan jeg vil at 2011 skal bli. Jeg tror det blir et fint år. Enda det fortsatt er en stund til våren, så kan jeg ikke la vær å liksom føle at den er på vei. Alt ser lysere ut ute, lærerne sier "vårhalvåret," og snart skal vi søke om skoleplass neste år. Desember er verst for meg - hele året ligger på ryggen din og alt føles mørkt og ekkelt og trist. Januar er lysere. Bare to måneder til Mars, første vårmåneden. Da skal jeg bruke de fine skoene mine. Hvordan har det gått med dere de første dagene i 2011?

Image hosting by LastOpp.no

the year that punk rock broke my heart

2010. Jeg skal ikke skrive noe særlig om det, fordi det er ikke mye å skrive. Halvparten ble brukt på å føle seg dårlig og sint og utrolig lei seg uten noen åpenbar grunn, den andre halvparten ble brukt helt alene for første gang på tre år, mest sannsynlig som følge av den første halvparten. Jeg håper 2011 blir bedre, enda jeg egentlig ikke tror på at ting skal forandre seg fordi månedene begynner på nytt. Men det er deilig med en slags ny start, fordi selv om ikke du tror på det, så gjør alle andre det. Ikke en eneste person ønsket meg godt nyttår denne gangen, men jeg hører på The Smiths og det er greit.

hits